THE ONLY FULL SERVICE REPRESENTATION AGENCY IN SCANDINAVIA & FINLAND

Efter to år med omfattende genopbygning af både infrastruktur og hoteller er de smukke øer med den store danske historie igen klar til at tage imod danske turister.

Genopbygningsfasen på øerne er så fremskreden, at man for længst har genåbnet for turismen, og det gælder nu også øernes fokus på Danmark, som igen er et marked, man satser stort på. Af samme årsag deltog en delegation, med turismekommissær Joseph Boschulte i spidsen, i sidste weekends Rejsemesse for Kvalitetsrejser i Øksnehallen, København.

Som turismesegment har danskerne altid haft en enorm betydning for Vestindien. Udover amerikanerne selv, så er Danmark det klart største internationale marked i forhold til, hvor mange turister vi sender til øerne,” lyder det fra Karin Gert Nielsen, der er Managing Director i Atlantic Link, og tilføjer:

Når man dertil lægger, at vi bruger fleste penge og tilbringer flest nætter per turist, så siger det sig selv, at den danske turisme har en stor betydning for den lokale økonomi. Derfor vil vi uden tvivl se en øget vestindisk tilstedeværelse på det danske marked fremadrettet. Man er igen klar til at satse på den internationale turisme, og her kommer man ikke udenom, at Danmark er deres vigtigste marked.”

Read more