UNIQUE NETWORK
OF BUYERS

THE ONLY FULL SERVICE REPRESENTATION AGENCY IN SCANDINAVIA & FINLAND
nordjysk

Nordjysk initiativ skal sikre flere amerikanske turister til Nordjylland

Nordjyske aktører går sammen i et nyt stort turismeprojekt, Top of EU, der skal tiltrække amerikanske turister igennem eksponeringen af Nordjyllands mange attraktioner.

Den seneste eksponering af Aalborg og Nordjylland – for eksempel New York Times’ placering af Aalborg i top 10 over bedste steder at besøge i verden – har skabt idégrundlag til et fælles mål: At positionere Nordjylland i toppen af de mest eftertragtede turistmål i verden.

I august opstod Top of EU-projektet med bureauet Atlantic Link i front – i et tæt samarbejde med en række nordjyske aktører, som inkluderer Spar Nord, Aalborg Lufthavn, Aalborg Kongres og Kultur Center, Aalborg Zoo, Comwell Hvide Hus Aalborg, Kunsten, Musikkens Hus, Nordjyske Medier, Samson Travel og Utzon samt det internationale flyselskab KLM.

Top of EU – det særlige og unikke

Det nye store turismeprojekt ”Top of EU” har til formål at sikre flere amerikanske turister til Nordjylland, hvor Atlantic Link’s forbindelser og særlige ekspertise i det amerikanske marked har primus motor for eksekvering af projektet.

“Tidspunktet er ideelt, idet Danmark og Nordjylland som helhed har fået en usædvanlig eksponering globalt, men i særdeleshed i USA, hvorfor vi har en unik mulighed for at vise, hvad Nordjylland har at byde på. Vi skal fremhæve det helt særlige hos aktører, som deltager i projektet, hvor vi lige skal et spadestik dybere end en flot turistbrochure – det her handler om de lokale stemmer og oplevelser, som giver den fuldendte turistoplevelse”, siger direktør Karin Gert Nielsen, Atlantic Link.

19 rejsebureauagenter fra USA er i Nordjylland fra den 3. til 8. oktober for at opleve det særlige og unikke i det nordjyske – fra det naturskønne Cold Hawaii til kunstneriske Skagen.

Smag for Nordjylland

Når rejsebureauagenter fra USA besøger Nordjylland den 3. oktober er det for at få hele den nordjyske turistoplevelse ind under huden, så de kan vende hjem og sende turister afsted over Atlanten.

På deres besøg, der varer indtil den 8. oktober, kan de vælge imellem de tre tematiserede turer: kulinarisk, kunst/kultur og udeliv/natur. Den første tematur tager dem blandt andet forbi fiskeaktion i Hirsthals og østerssafari på Mors. På den anden tur er der fokus på kunst i Skagen og kultur i Aalborg. Når det kommer til den tredje tematur skal de blandt andet opleve en strandtur på hesteryg i Blokhus og mountain bike-tur i Rebild Bakker.

Read more