Møder og konferencer lige over broen
 Alle Elite Hotellerne er beliggende i Sverige, og med kun en kort tog- eller køretur over broen, er hotellerne både en praktisk og tilgængelig destination for danske forretningsrejser. Her kommer seks bud på skønne Elite Hoteller, der alle er ideelle møde- og konferencedestinationer lige over broen!

OBS: Husk at deltage i konkurrencen nederst i nyhedsbrevet!
Optimale rammer til effektive møder og konferencer
Elite Hotels er kendt for deres førsteklasses faciliteter, som skaber de ideelle rammer for produktive møder og konferencer. Med moderne konferencelokaler, state-of-the-art teknologi og professionel service, sikrer Elite Hotels, at alle detaljer bliver taget hånd om, så virksomheder kan fokusere på deres møder uden afbrydelser. Derudover tilbyder Elite Hotels et ideelt miljø for networking og teambuilding med deres komfortable indkvarteringsmuligheder, udsøgte restauranter og smukke og kreative udsmykning.
Elite Hotel Savoy, Malmø
Elite Hotel Savoy ligger overfor Malmøs hovedbanegård og byder på en unik atmosfære, der er ideel til et møde, en konference, et event eller et jubilæum. Eventstedet blev indviet allerede i 1914 og er nu tre moderne og stilfuldt indrettede konferencelokaler. De kan bookes separat eller som ét stort og indbydende mingleområde. Nedenunder ligger mødelokalet kaldet JF Horn, som er perfekt til bestyrelsesmøder. 
Elite Plaza Hotel, Malmø
Elite Plaza Hotel ligger på solsiden af Gustav Adolfs Torg i det centrale Malmø. Her er topmoderne mødefaciliteter, fleksible lokaler, store mingleområder, mad og drikke og erfaren konferencepersonale. Hotellet er et kreativt mødested for enhver konference, ethvert møde eller event. Gå fra Centralstationen, følg Malmøs shoppinggader, og inden for ti minutter er du nået til pladsen og hotellet med den smukke hvide facade. Der tilbydes også parkeringspladser i egen garage mod betaling.
Elite Stora Hotellet, Jönköping
Et mindre møde, en større konference, et virksomhedsevent eller en uforglemmelig fest, Elite Stora Hotellet er et fantastisk mødested med smukke lokaler og førsteklasses service. Hotellet, som ligger lige ud til Vättern Sø, byder på en konferencelobby, 12 fleksible lokaler og den unikke hal, Spegelsalen. Uanset lejligheden er dit møde eller arrangement i gode hænder hos Elite Stora Hotellet.
Elite Hotel Mollberg, Helsingborg
Hold dit møde på et af Sveriges ældste og smukkeste hoteller. Elite Hotel Mollberg ved Stortorget i Helsingborg er en imponerende bygning med rødder tilbage til 1800-tallet. Her er seks moderne konferencelokaler i stilede omgivelser fordelt på entréetagen og på etagen under receptionen. Peter Mollbergsalen er det perfekte sted til en større forsamling og kan rumme op til 85 mennesker. Med en gastropub og to restauranter er der mange muligheder for at skræddersy møder og arrangementer, så de passer til lige netop dit arrangement.
Elite Palace Hotel, Stockholm
Det 4 stjernede Elite Palace Hotel er et populært og velbesøgt konferencehotel med over 1000 kvm. konferencerum. Hotellets konferenceetage har 11 lyse og komfortable rum, som giver mulighed for at skabe interessante møder. Lokalerne er velegnet både til store konferencer såvel som mindre møder. Hotellet har herudover restaurant, pub og lobbybar samt et fantastisk spaområde. Lufthavnsbussene stopper lige udenfor hotellet og der er omkring 200 meter til metro og tog.
Elite Park Hotel, Växjö
Elite Park Hotel i Växjö tilbyder lækre konference- og kongresfaciliteter med førsteklasses service og lækre måltider. Den smukke koncertsal med lyst, nordisk design ligger i den frodige teaterpark. Der er 21 veludstyrede lokaler, og mange af lokalerne byder på møde- og konferencemuligheder til store møder. Derudover er der 11 grupperum, ideelle til mindre møder og sessioner. Foyeren på i alt 1100 kvm giver også gode muligheder for udstillinger og messer.
KONKURRENCE
Tryk på knappen til højre, svar på spørgsmålet og deltag i konkurrencen om en valgfri overnatning inklusiv morgenmad på et af Elite Hotellerne i Sverige. 
Held og lykke!
Kontakt
Karin Gert Nielsen
Atlantic Link
M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net

www.atlanticlink.net
Bliv inspireret 
Find de seneste historier og billeder fra Elite Hotels og andre Atlantic Link-kunder
Følg Elite Hotels
Facebook
Instagram

Du modtager dette nyhedsbrev, da du er en del af Atlantic Links Elite Hotels database. Ønsker du ikke længe at høre fra Elite Hotels? 
Unsubscribe.

Vi opbevarer data i henhold til vores 
Privacy Policy.