Historiske hotelperler lige over broen
Elite Hotels of Sweden - den ultimative hoteldestination for en mindeværdig oplevelse i Sverige! Med hotellernes fantastiske beliggenheder i kort afstand fra Danmark, er hotellerne det ideelle valg for en smuttur til Sverige. Her kommer fire bud på skønne Elite Hoteller lige over broen.

OBS: Husk at deltage i konkurrencen nederst i nyhedsbrevet!
Historiske bygninger og overkommelige priser
Elite Hotels i Sverige er ikke kun praktiske grundet den korte afstand, men Sverige er også et land rig på kultur, historie, natur og spændende oplevelser, og så har hotellerne overkommelige priser, så alle kan være med. Fra hotellernes ikoniske, historiske og meget smukke bygninger til den uovertrufne gæstfrihed, vil man føle sig hjemme på Elite Hotels og i stand til at udforske alt, hvad Sverige har at byde på. 
Elite Hotel Savoy, Malmø
Elite Hotel Savoy er et af de ældste og mest unikke hoteller i Sverige. Bygningen var engang et værtshus tilbage i det 14. århundrede, og det er svært at forestille sig antallet af mennesker, der har været indkvarteret på dette sted. Elite Hotel Savoy er et unikt hotel og et fremragende valg for dem, der ønsker at nyde en weekend i Malmø på et særligt hotel. Den K-mærkede bygning er renoveret med stor omhu. Den specielle atmosfære er bemærkelsesværdig, når man træder ind i den indbydende lobby og tager trappen eller elevatoren til sit værelse. Hotellet ligger centralt ud til kanalen tæt på både butikker og anden underholdning. 
Elite Plaza Hotel, Malmø
Fra Elite Plaza Hotel behøver man aldrig at gå langt for at opleve den fantastiske stemning i byen. Caféer, restauranter, butikker og parker ligger lige uden for døren. Rundt om hjørnet ligger Lilla Torg, sejlrenden og havneområdet. Andre populære seværdigheder er vartegnet Turning Torso, Möllevångstorget, Malmöhus Slot og Malmø Kunstmuseum. Malmø har meget at byde på! Benyt lejligheden til at kombinere dit besøg i Malmø med for eksempel golf på The National GK eller Rönnebäcks GK. Hotellet med den smukke, hvide facade byder på komfortable værelser med aircondition, og med både fitness, sauna og en gastro-pub med udendørs terrasse er hotellet det perfekte valg til et forårsbesøg i Malmø.
Elite Stora Hotellet, Jönköping
En af Jönköpings smukkeste bygninger, Elite Stora Hotellethar en fantastisk og central beliggenhed langs den sydlige bred af søen Vättern. Jönköpings gågade passerer lige ved hotellet og placerer hotellets gæster midt i byens shoppingmuligheder, attraktioner og natteliv. Elite Stora Hotellet blev bygget i midten af 1800-tallet og er blevet omhyggeligt renoveret over tiden. Meget af hotellet er bevaret i sin oprindelige glans, herunder Spejlsalen, som er en af Skandinaviens smukkeste festsale. I hotellets fitnessrum kan man slappe af i den varme sauna eller træne. Her er der både en crosstrainer, et løbebånd, en motionscykel, trx-bånd, vægte og pilatesbolde.
Elite Hotel Mollberg, Helsingborg
Elite Hotel Mollberg tilbyder en unik hoteloplevelse. Bygningen er beliggende ved Stortorget og har en fin historie. Bygningen startede med at være en kro i 1300-tallet, fortsatte i 1814 med at blive til Hotell Mollberg og er den dag i dag Elite Hotel Mollberg. Her bor man på et moderne og charmerende hotel med masser af karakter. Stop op og brug et øjeblik på at nyde den fantastiske facade, før man træder ind i lobbyen med den fine lysekrone, smukke trappe og lys, der strømmer fra de farvede glasvinduer. Nogle værelser har udsigt over pladsen og gaderne, imens andre har til den indre gård. Den historiske bygning med hyggelige kroge tilbyder unikke rum og oplevelser og bliv ikke overrasket, hvis et gulvbræt knirker. 
KONKURRENCE
Tryk på knappen til højre, svar på spørgsmålet og deltag i konkurrencen om en valgfri overnatning inklusiv morgenmad på et af Elite Hotellerne i Sverige. 
Held og lykke!
Kontakt
Karin Gert Nielsen
Atlantic Link
M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net

www.atlanticlink.net
Bliv inspireret 
Find de seneste historier og billeder fra Elite Hotels og andre Atlantic Link-kunder
Følg Elite Hotels
Facebook
Instagram

Du modtager dette nyhedsbrev, da du er en del af Atlantic Links Elite Hotels database. Ønsker du ikke længe at høre fra Elite Hotels? 
Unsubscribe.

Vi opbevarer data i henhold til vores 
Privacy Policy.