Det ideelle hotel for forretningsrejsende:
Elite Hotel Marina Plaza 

Elite Hotel Marina Plaza er det ultimative tilflugtssted for forretningsrejsende med sin beliggenhed ved vandkanten og imponerende konferencelokaler og mødefaciliteter. På dette hotel er hvert værelse nøje indrettet for at sikre maksimal komfort, og er designet med henblik på at give gæsterne en afslappende og behagelig oplevelse efter en travl dag. 
Et optimalt konferencehotel i Helsingborg
Hotellets femte etage er dedikeret til møde- og konferencelokaler med adgang til private altaner. Med plads til 250 personer er faciliteterne velegnede til enhver lejlighed, fra intime møder til større konferencer eller events. På denne etage finder du også den charmerende konferencecafé, Bryggan, med sin åbne og lyse atmosfære og en fantastisk udsigt over vandet. Hvis du planlægger møder, forretningsfrokoster, større events eller konferencer, har Elite Hotel Marina Plaza alle de faciliteter, der kræves for mindeværdig og succesfuld begivenhed. 
Marina Plaza atrium
Vi står altid klar til at arrangere det perfekte event på hotellets femte etage eller i stueetagen i det smukke atrium. I det lyse atrium findes en rummelig atmosfære med komfortable loungemøbler med plads til større eller mindre arrangementer. I atriummet er der også et klaver at samles om, og hvis ønsket, kan hotellet assistere med at booke den dygtige pianist. 
Komfortable værelser 
Elite Hotel Marina Plaza er kendt for sin afslappede atmosfære og personlige service. Hotellet har stilfulde værelser med komfortable senge og plads til både at arbejde og slappe af. Nogle værelser har havudsigt imens andre har udsigt over byen eller ud over hotellets smukke atrium.
Marina Bar & Bistro
Marina Bar & Bistros á la carte menu giver mulighed for at vælge en mindre ret som snack til vinen, en hovedret til at runde en travl arbejdsdag af eller en klassisk tre-retters menu. Restauranten følger sæsonenerne, og bruger gerne lokale råvarer. 

Om sommeren kan du nyde havet, bådtrafikken og byens puls på den udendørs terrasse, der ligger lige ud til kajen.
The Bishop Arms
På gastropuben, The Bishops Arms, der ligger på kajen af hotellet kan du få et af byens bredeste udvalg af øl og single malt whisky med 20–25 typer øl på fad, 70–100 typer flaskeøl og op til 250 typer single malt whisky. 

Her står personalet klar til at guide gennem det store udvalg og tilbyder også øl- og whiskysmagninger. 
MØD OS
Er du nysgerrig på at høre og se mere fra Elite Hotels? Så kom til Optimeet d. 20. marts 2024 i Forum i København og få en snak. Ses vi?
Kontakt
Karin Gert Nielsen
Atlantic Link
M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net

www.atlanticlink.net
Bliv inspireret 
Find de seneste historier og billeder fra Elite Hotels og andre Atlantic Link-kunder
Følg Elite Hotels
Facebook
Instagram

Du modtager dette nyhedsbrev, da du er en del af Atlantic Links Elite Hotels database. Ønsker du ikke længe at høre fra Elite Hotels? 
Unsubscribe.

Vi opbevarer data i henhold til vores 
Privacy Policy.