Nyheder fra Elite Hotels of Sweden
 Elite Hotels udgør en imponerende samling af hoteller fordelt på 40 lokationer spredt fra det sydlige Malmø til det nordlige Kiruna. Hotellerne er oftest at finde i unikke og omhyggeligt renoverede bygninger, hvor hvert hotel har sin egen historie og karakter. Ambitionen er at kombinere en klassisk stil med moderne trends og skabe et mindeværdigt hotelophold. Velkommen til!

I dette nyhedsbrev får du de seneste nyheder fra Elite Hotels of Sweden.
Nyhed: Hotel Mårtenson i Halmstad 
"Halmstad har altid været en drømmedestination for os på Elite Hotels, og det er en ære at få muligheden for nu at inkludere Hotel Mårtenson i vores familie. Hotellet repræsenterer meget af det, vi står for, såsom et højt serviceniveau og kvalitet, der lever døgnet rundt. Vi er overbeviste om, at dette vil være en vindende kombination for både Halmstad-beboere og hotelgæster," siger David Halldén, CEO, Elite Hotels of Sweden. 

Den officielle overgang af driften er planlagt til den 2. januar 2024, og hotellet vil fortsat blive drevet af den nuværende hotelchef, Linda Alm, sammen med hendes kompetente team. 

"Hotel Mårtenson er ikke kun et meget flot hotel med fantastisk service, det er et destinationshotel, der ånder sin egen livsstil. Med dette opkøb kan vi tilbyde en unik oplevelse, der kombinerer det 20. århundredes klassiske elegance med nutidens dynamik og samtidig styrke vores tilstedeværelse i en af Sveriges mest charmerende byer”, siger Tomas Bäcklund, marketingchef, Elite Hotels of Sweden.
Elite Hotel Marina Tower i Stockholm
Hold dit næste møde eller event hos Elite Hotel Marina Tower
Elite Hotel Marina Tower ligger i en historisk bygning, der går tilbage til 1890. Oprindeligt var det den største dampdrevne mølle i Skandinavien. Ejendommen tilbyder 186 smagfuldt indrettede værelser og suiter, mange af dem med havudsigt. Arranger dit møde eller din fest i et inspirerende og afslappende miljø. Vi tilbyder en smuk kongreshal for op til 400 personer og et konferencecenter på en hel etage med yderligere 13 værelser. Flere af vores værelser har en fantastisk udsigt over vandet. Vores konferenceetage har også en bemandet konferencereception og god plads til blandt andet udstillinger.
MØD OS
Er du nysgerrig på at høre og se mere fra Elite Hotels? Så kom til Travel News Market d. 9. januar 2024 og få en snak. Den 20. marts 2024 kan du også finde os til Optimeet i København. Ses vi? 
Kontakt
Karin Gert Nielsen
CEO, Atlantic Link


M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net

www.atlanticlink.net
Bliv inspireret 
Find de seneste historier og billeder fra Elite Hotels og andre Atlantic Link-kunder
Følg Elite Hotels
Facebook
Instagram

Du modtager dette nyhedsbrev, da du er en del af Atlantic Links Elite Hotels database.
Ønsker du ikke længe at høre fra Elite Hotels? 
Unsubscribe.

Vi opbevarer data i henhold til vores 
Privacy Policy.