Oktober 2023
Gastronomiske højdepunkter på St. John
U.S. Virgin Islands er ikke kun kendt for idylliske strande, men også for fortryllende kulinariske oplevelser. Læs om nogle af St. Johns mest bemærkelsesværdige restauranter, og hvordan lokale ingredienser forvandles til kulinariske mesterværker.
Lime Out
Lime Out ligger i Coral Bay Harbor på St. John og åbnede i marts 2019. Dette unikke sted på vandet er resultatet af passionen fra ejerne Richard, Dylan og Dane. Mens man svømmer i det klare vand, kan man nyde friske tacos og cocktails fra bådens bar. Området giver også plads til afslapning på puder, mens varmen og øjeblikket suges til sig.
Et frisk og lokalt bryggeri
Historien om St. John Brewers begynder, da to universitetskammerater siger deres job op for at bo på den lille ø St. John på U.S. Virgin Islands. St. John Brewers har i næsten to årtier budt på friske, lokalt bryggede håndværksøl og sodavand i en afslappet atmosfære. Der findes også et vidunderligt udvalg af forretter og måltider.
High Tide Bar & Seafood Grill
High Tide ligger et stenkast fra Cruz Bay færgehavn ved Wharfside Landing på St. John, og er stedet, hvor gæster kan slappe af til lyden af bølger, mens man nyder morgenmad, frokost eller middag. Med spisning i det fri og en uforglemmelig udsigt over Caribiens solnedgang, serveres nogle af øens bedste retter og drikkevarer. Menuen spænder fra lokale specialiteter til signatur skaldyrsretter. Mens du venter på et bord, kan du tage et minde fra St. John med hjem fra butikken.
Kontakt
Karin Gert Nielsen
Atlantic Link
M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net

www.atlanticlink.net
Følg U.S. Virgin Islands
Facebook
Instagram
Download materiale
Download billeder og nyhedsbrevet som word-dokument
Bliv inspireret
Find de seneste historier og billeder fra U.S. Virgin Islands og andre Atlantic Link-kunder
Du modtager dette nyhedsbrev, da du er en del af Atlantic Links U.S. Virgin Islands database. Ønsker du ikke længe at høre fra U.S. Virgin Islands? Unsubscribe.

Vi opbevarer data i henhold til vores
Privacy Policy.