September 2023
Opdag Smålands magiske skove
- Fra moderne perler i skoven til hjemlig idyl 
Lad os tage en tur til de store, smålandske skove, hvor et nyt samarbejde mellem flere hoteller står klar til at byde gæster velkommen - særligt dem, der søger et magisk sted, hvor både smålandsk landskab og skovens stilhed kan opleves.
Hvad har Stufvenäs Gästgifveri, Trakt Forest Hotel, Bauergården, Asa Herregård og Wallby Säteri tilfælles? De ligger alle dybt inde i Smålands skove og udgør tilsammen et nyt samarbejde, der går under navnet The Forest Hotels of Småland.

Et ophold på et af de fire hoteller kommer med hver sin historie og oplevelse. På Wallby Säteri får man den hjemlige idyl, mens Trakt Forest Hotels er en moderne perle midt i skoven. Stufvenäs Gästgifveri er mødestedet mellem historie og fremtid, mens Asa Herregård er helt tilbage fra 1700-tallet og er placereret lige ved Asa Sø og Bauergårds omgivelser skriger diversitet. Med få timers kørsel fra København kan besøgende slå sig ned i et af hotellerne og gå på opdagelse i naturen.
Stufvenäs Gästgifveri
Stufvenäs Gästgifveri tilbyder overdådige spafaciliteter med både udendørs og indendørs oplevelser. Slap af efter en lang dag i naturen, hvor de ømme muskler kan løsnes op i de 35 og 38 grader varme bassiner. Få også ansigts- og kropsbehandlinger alene eller sammen med en du holder af. Udover at være god ved din krop, giver Stufvenäs Gästgifveri også fremragende muligheder for at være god ved din mave. Mens du er her, bør du også prøve The Edible & Drinkable Country med smålandske drikke- og spiseoplevelser under egetræerne. Her har du nemlig mulighed for at nyde smålandske delikatesser under åben himmel lige ved havet og til lyden af skoven. I området er der også mulighed for skovcykling, vandreture, sælsafari, golf og kanoture. 
Trakt Forest Hotel
Trakt Forest Hotel giver en unik oplevelse med naturen, hvor du går i seng fra trætoppene med udsigt til åben himmel og skov. Din oplevelse her er styret af årstiderne. Om du er omringet af sneklædte træer, solskin mellem træerne eller varme efterårsblade, så gør den særlige udsigt til den svenske natur, at ethvert besøg er enkeltstående. Hotellet har fokus på den bæredygtige oplevelse, og du får derfor lokalt produceret mad. Hotellets fokus på bæredygtighed kommer også til udtryk i skovsuiternes placering på pæle, som er et forsøg på at sætte minimalt aftryk på skovbunden. 
Bauergården
Kom i ét med naturen på Bauergården, hvor du kan tage udendørs yogatimer med hotellets egen yogainstruktør, som kan hjælpe dig med vejrtrækning, indre ro og sundhedscoaching. Besøg også hotellets søhytte, som ligger lige ud til vandet. Her er der både sauna, en lounge, strand og små fine vandrestier med rig mulighed for at nyde naturen i behagelige omgivelser. Bauergården har også sørget for at afmærke flere vandre- eller løberuter i området, så du nemt kan opleve den smukke skov. Har du brug for en guide til turene, står Bauergården klar med både guidede løbe- og vandreture. 
Asa Herregård
Mangler du et helt specielt sted til dit bryllup, en konference eller blot et sted at flygte væk fra travlheden i byen? Så står Asa Herregård klar med sit smukke ydre i den idylliske svenske skov omgivet af Asa Sø. Den påfaldende gule hovedbygning er fra 1700-tallet og huser reception, restaurant og spisestuer. Herregården byder på jagtkursus, hvor du kan tage din eksamen på fire dage i skønne omgivelser. Er du til mindre action og mere finesse, kan tage et skærekursus, hvor du lærer forskellige tilberedningsmetoder til det vilde kød. På Asa Herregård kan gæster opleve The Edible Country, hvor man selv laver måltiderne der sammensættes af køkkenchefen på herregården. Alt efter årstid kan du finde råvarerne i skoven, på engene og i søen.
Wallby Säteri
Vil du være omgivet af fred, skov og tågen, der bevæger sig omkring søen? En tur i en robåd eller fiskeri på en stille morgen? Måske vandre gennem dybe smålandske skove og græsgange? Hvis du vil opleve Småland for alvor, er Wallby säteri stedet for dig. På Wallby er der mulighed for både sauna, en dukkert i søen, låne cykler til opdagelse på snoede grusveje eller bare hvile med en god bog i hængekøjen. Her bor du i traditionelle røde sommerhuse med hotelstandard og spiser ægte smålandsk mad tilberedt med kærlighed og tradition. Velkommen til at opleve Småland - for alvor.
Kontakt
Sema Eyidogan
PR Manager, Atlantic Link

M: +45 3176 0478 E: se@atlanticlink.net

www.atlanticlink.net
Følg Visit South Sweden
Facebook
Instagram
Download materiale
Download billeder og nyhedsbrevet som word-dokument.
Bliv inspireret
Find de seneste historier og billeder fra Sydsverige og andre Atlantic Link-kunder
 Du modtager dette nyhedsbrev, da du er en del af Atlantic Links Visit South Sweden database. Ønsker du ikke længe at høre fra Visit South Sweden? Unsubscribe.

Vi opbevarer data i henhold til vores Privacy Policy.