September 2023
Nyheder fra U.S. Virgin Islands
Læs med her og få dugfriske nyheder fra U.S. Virgin Islands! I dette nyhedsbrev bliver du både præsenteret for to nye hoteller, en nyåbnet wellness butik og en fantastisk festival.  
Besøg to nye hoteller på St. Thomas
The Pink Palm Hotel

Book et værelse på boutique-luksushotellet The Pink Palm i hjertet af den gamle bydel af Charlotte Amalie på St. Thomas. Nyd den opvarmede udendørs pool, jacuzzien og den spektakulære udsigt fra bjerget ud over havnen. Her er der kælet for detaljerne, og alle værelsernes unikke udsmykning har særligt én farve, der går igen, og det er pink! Nyd solskin og den gode udsigt i friske farver på The Pink Palm Hotel!
Buoy Haus Beach Resort

Buoy Haus Beach Resort er indbegrebet af ø-flugt. Her i vandkanten kan du nyde den forfriskende tilstand af tropisk kulde fra havet i moderne komfort, alt imens du suger den afslappende rytme af livet på stranden til dig. Buoy House Beach Resort er stedet, hvor man kan læne sig tilbage, trække stikket og nyde varmen på St. Thomas.
Kontaktliste for hoteller
Ønsker du at modtage en opdateret kontaktliste for hoteller på U.S. Virgin Island, skal du kontakte Karin Gert Nielsen på kgn@atlanticlink.net
Deltag i St. Croix Crucian Christmas Festival
Hvis du overvejer at tage væk fra den danske vinter og mod U.S. Virgin Islands, har du hermed endnu en god grund til at booke din ferie med det samme. U.S. Virgin Islands afholder igen i år en fantastisk festival, og denne vinter er du derfor sikret fest og farver på din ferie med St. Croix Crucian Christmas Festival! Festivalen fejrer diversitet, kunst og kultur og foregår fra d. 30. december til d. 6. januar.
Ny wellness butik på St. Croix
Caledonia Wellness er din one-stop-shop for sundhed, wellness, kunst og smykker! Gemt ind i den øverste Apothecary Hall gårdhave i Christiansted tilbyder denne smukke butik naturlig wellness, herunder aromaterapi, Bach-blomstermidler, kosttilskud og urtete. Du finder også stresshåndtering/lindring, håndskårne krystalsmykker, bade- og kropspleje, røgelse, stearinlys, dagbøger og originale kunstværker fra Den Dominikanske Republik. Ejer Arielle leverer produkter, der fokuserer på alle områder af sundhed og velvære, og hun sælger bæredygtige og etisk høstede produkter, der gavner mindre fællesskaber i samfundet.
Kontakt
Karin Gert Nielsen
Atlantic Link
M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net

www.atlanticlink.net
Følg U.S. Virgin Islands
Facebook
Instagram
Download materiale
Download billeder og nyhedsbrevet som word-dokument
Bliv inspireret
Find de seneste historier og billeder fra U.S. Virgin Islands og andre Atlantic Link-kunder
 Du modtager dette nyhedsbrev, da du er en del af Atlantic Links U.S. Virgin Islands database. Ønsker du ikke længe at høre fra U.S. Virgin Islands? Unsubscribe

Vi opbevarer data i henhold til vores
Privacy Policy.