December 2022
Vinteraktiviteter i Sydsverige
I takt med at julen nærmer sig, ønsker Visit South Sweden alle en god jul og godt nytår.
Samtidig vil vi byde alle besøgende velkommen til de bedste vinteraktiviteter og muligheden for at opleve den sydsvenske vinter på 
ski, langrend, med vinterbadning eller på skøjter.
Langrend og sauna med udsigt til Øresund
Blot et par timer væk fra Danmark, kan man være heldig at besøge snedækkede Halland, hvor Ätrans Skicenter i Falkenberg har flere skønne vinteraktiviteter, hvor hele familien kan kælke, stå på skøjter eller stå på langrend og derefter spise frokost. I vintermånederne fra december til marts kan besøgende også deltage i skiløbet eller stå på langrend i Åkulla i Varberg, der i gode vejrforhold kan bestå af over 3 km snespor.

Til de modige besøgende byder Skåne på vinter- og friluftsbadning, som der er stærk tradition for. Både i sommer- og vintersæsonerne kan svømmeture i havet efterfulgt af en varm sauna nydes i Skåne. I 
Pålsjöbaden i Helsingborg kan besøgende nyde udsigten over Øresund, mens man nyder varmen fra saunaen og oplever mindfulness kombineret med et koldt bad.
 
   
Få pulsen op på isen eller prøv zipline
Blekinge byder på oplevelser i den friske luft som fjeldstemning i Ronneby ved Davids Kullevinterbadning i Karlshamn og skøjteture i Karlskronas første skøjtebane. I Ronneby kan du komme helt tæt på naturen ved Karlsnäsgården, der dækkes med kunstsne om vinteren, der giver besøgende mulighed for at stå på langrendsski på 3,3 km gennem skov og sø.

Er man til aktiviteter, der får adrenalinen i gang, kan besøgende hele året komme tæt på trætoppene med zipline i 
Little Rock Lake Zipline og følge det 4,5 km lange reb. Følelsen af adrenalin kan også mærkes på toppen af kælkebakkerne i Äventyrsberget i Isaberg, der består af en kilometer lange skinner, der snor sig ned ad bjerget i svingende kurver og imponerende fald. En smule syd på byder Bolmen velkommen på isen ved den store sø, der ofte danner de perfekte rammer for skiløb. De seneste år har søen budt på perfekte islag. Skulle sulten trænge på efter en tur på isen, kan man tage forbi Tiraholms Fisk.
 
 
Presseture i 2023
Vi er begyndt planlægge presseture til Sydsverige i 2023. Turene inddeles overordnet i temaerne: 

• Kultur og historie 
• Mad og drikke 
• Outdoor og natur 
• Spa og wellness

Hvis du vil tages i betragtning til en af ovenstående temaer, hører vi gerne fra dig – også hvis du har forslag til oplevelser, du gerne vil have inkorporeret.
Skriv en mail til PR Manager, Sema Eyidogan, på se@atlanticlink.net og husk at angive, hvilket medie du skriver for.
Kontakt
Sema Eyidogan
PR Manager, 
Atlantic Link

M: +45 3176 0478
E: se
@atlanticlink.net

www.atlanticlink.net
Følg Visit South Sweden
Facebook
Instagram
Download materiale
Download billeder og nyhedsbrevet som word-dokument.
Bliv inspireret
Find de seneste historier og billeder fra Sydsverige og andre Atlantic Link-kunder
Vil du ikke længere høre fra Visit South Sweden? Klik her