March 12, 2019 Deutsche Hospitality

Zleep Hotels, Steigenberger Hotel Alsik og relancering

Steigenberger Hotels & Resorts går stor relancering i møde og åbner i Skandinavien

Først købte Steigenberger Hotels AG, den tyske hotelgigant, 51% af den danske Zleep-kæde, der har ti hoteller i Danmark, ét i Sverige og fire mere på vej. Derefter tog Steigenberger Hotels & Resorts Hotel Alsik i Sønderborg under sine vinger i sit verdensomspændende udbud. Nu er der ligeledes en stor relancering af hele Steigenberger-brandet på vej. Det er en udvikling, som Karin Gert Nielsen, CEO i Atlantic Link, der repræsenterer Deutsche Hospitality i Skandinavien og Finland, ser frem til at følge.

Steigenberger Hotels & Resorts er en del af paraplyorganisationen Deutsche Hospitality, som har fem forskellige hotelbrands under sig, herunder danske Zleep Hotels, der også er repræsenteret i Sverige med Zleep Hotel Upplands i Väsby. I starten af året opkøbte Deutsche Hospitality nemlig 51% af Zleep Hotels, hvilket betyder, at Deutsche Hospitality-porteføljen i dag består af Steigenberger Hotels & Resorts, MAXX by Steigenberger, Jaz in the City, IntercityHotel og nu Zleep Hotels.

Det senest tilkomne hotel til Steigenberger Hotels & Resorts er Hotel Alsik i Sønderborg, som fremover vil være synonymt med Steigenberger-brandet. Hotellet på 19 etager tæt på den dansk-tyske grænse åbner den 6. maj 2019 som Steigenberger Hotel Alsik.

Det glæder Karin Gert Nielsen, CEO i det nordiske PR-, marketing- og salgsbureau Atlantic Link, der repræsenterer Deutsche Hospitality i Danmark, Sverige, Norge og Finland, at det tyske hotelbrand engagerer sig massivt i Skandinavien.

”At Zleep Hotels og Hotel Alsik bliver synonymt med Deutsche Hospitality og Steigenberger-brandet er helt oplagt. Deutsche Hospitality har i forvejen 4 stærke brands under sig af høj kvalitet, og de nytilkomne hoteller matcher i høj grad standarden, der er indbegrebet af stærke værdier, så jeg ser frem til at følge udviklingen her i Skandinavien,” siger Karin Gert Nielsen.

Read more

Share: