Solvang fejrer dansk jul hele december

Når Solvang fejrer julens komme, så mener de det alvorligt. Hele december måned står i julens tegn i den lille danske by i Californien, og den helhjertede dedikation har blandt andet udmøntet sig i kåringen som ”En af de mest julede byer i USA” af Time Magazine.

Igen i år vil Solvang smøre et tykt lag julestemning ud over gader, stræder, restauranter og butikker fra den 1. december 2018 til den 4. januar 2019.

Her kan besøgende se frem til flere festlige julebegivenheder, blandt andet den årlige Juletræstænding, der også byder på sang, dans og underholdning, samt den festlige Julefest Parade med over 400 deltagere. Som noget nyt i år, vil man også kunne opleve det såkaldte ”Santa Sprint” (Julemandsvæddeløb), hvor både børn og voksne kan få lov til at løbe med julemanden gennem byen – selvfølgelig iført deres allermest julede outfits.

Gløgg, æbleskiver og nisseskattejagt

Solvang vil desuden gentage succesen fra sidste år med ”Solvang Julefest Skål Stroll”, hvor man i weekenden 15.-16. december kan smage på vin og øl fra de lokale bryggerier og vinproducenter. Ikke mindst vil bryggerierne levere deres bedste bud på den danske juleklassiker, gløgg; lige fra de traditionelle opskrifter til mere specielle fortolkninger.

Derudover byder Solvang Julefest på ”Nisse Adventure”, en nisseskattejagt, der tager familier rundt i Solvang på jagten efter 12 gemte julenisser. Og så er der naturligvis rig mulighed for at nyde byens berømte kombination af æbleskiver og medisterpølse, der om noget er indbegrebet af dansk jul i Californien.

Den 4. januar 2019 bliver der sat punktum for festlighederne med den årlige juletræsafbrænding, hvor alle indbyggere inviteres til at bidrage til det store bål af udtjente juletræer, som i bogstaveligste forstand ’antænder’ det nye år.

Læs mere på www.SolvangUSA.com og se årets 15 mest julede begivenheder, som finder sted under Solvang Julefest HER.

Find billeder af Solvangs Julefest HER

Read more

Share: