May 22, 2019 NCL

Norwegian Pearl bliver omdannet til verdens største natklub til havs

Fra den 12. til 16. august bliver krydstogtskibet, med plads til 2.500 gæster, transformeret til “WORLD CLUB DOME Cruise Edition”

København, den 22. maj 2019 –Fra den 12. til den 16. august i år inviterer Norwegian Cruise Line til årets fest med massevis af tunge elektrobeats. Norwegian Pearl bliver nemlig omdannet til verdens største, flydende klubhotel, når krydstogtskibet slår dørene op til ”WORLD CLUB DOME Cruise Edition”. Op mod 2.500 feststemte gæster kan se frem til at danse med til de mest populære rytmer fra en række internationale DJ’s på fem forskellige tematiserede dansegulve og et stort udendørs område. I fem dage sejler skibet under Middelhavets sol fra Barcelona til Ibiza og Séte og tilbage igen.

Når Norwegian Pearl lægger til kaj i Ibiza i to hele dage, bliver krydstogtskibet samtidig øens største hotel. ”Club Nights” og ”Party Days” sikrer, at alle gæster ombord kan feste både nat og dag – og det er ikke alt.

”WORLD CLUB DOME Cruise Edition” byder også på meet & greets med DJ-stjernerne, der bliver afholdt DJ workshops, og så kan man hænge ud på det særlige radio- og influencerdæk. Med 15 barer og lounges, 16 restaurantmuligheder, et stort soldæk, opvarmede boblebade, spaområde, fitnesscenter og meget mere, så tilbyder Norwegian Pearl de ideelle omgivelser til både afslapning og fest.

Read more

Share: