April 23, 2019 NCL

NCL offentliggør udvalgte ruter for 2020 og 2021

– Norwegian Encore gør klar til sin første Alaska-sæson
– Norwegian Joy for første gang til New York City
– Spektakulære ruter i vente for Norwegian Spirit og Norwegian Jewel

MIAMI – (den 23. april 2018) – Krydstogtselskabet Norwegian Cruise Line, der er kendt som en af de absolutte innovatører i international krydstogtsturisme, har offentliggjort en række nye ruter for 12 af sine 17 skibe i 2020 og 2021.

De nye ruter omfatter blandt andet Norwegian Encores debut i Seattle, hvorfra skibet vil sejle syvdagesruter til Alaska sammen med søsterskibet, Norwegian Bliss, og derudover sejler Norwegian Joy til New York for første gang i skibets levetid. Endvidere vil Norwegian Spirit, som skal gennemgå en storstilet million-ombygning i begyndelsen af 2020, tage på et tætpakket program fra Tokyo i Japan og Hongkong i Kina. Norwegian Jewel kommer til at sejle i Fransk Polynesien, Hawaii og det sydlige Stillehav i foråret 2020 og foråret 2021.

Vi er meget glade for at have åbnet for salget af vores enormt attraktive ruter over hele flåden,” siger Kevin Bubolz, Managing Director Europe for Norwegian Cruise Line. “Med de spændende sejladser samt introduktionen af vores nyeste skibe, Norwegian Joy og Norwegian Encore, og restaureringen af vores mellem-store skibe, er vi sikre på, at gæsterne vil få en fantastisk oplevelse på deres krydstogtsejladser med os.”

Read more

Share: