October 3, 2019 NCL

NCL kåret som “Bedste krydstogtrederi” ved Danish Travel Awards 2019

De danske forbrugere har afgivet deres stemme, og valget faldt på Norwegian Cruise Line som “Bedste krydstogtrederi”

KØBENHAVN (den 3. oktober 2019) –Norwegian Cruise Line (NCL), en af de førende innovatører på den globale krydstogtscene, blev i går hyldet som vinderne af prisen som “Bedste krydstogtrederi” ved den årlige prisuddeling for rejsebranchen, Danish Travel Awards.

Kevin Bubolz, der er Managing Director Europe hos NCL, modtog hæderen på scenen, og han var tydeligt begejstret for prisen:

”Vi er meget beærede over at stå her med prisen som ’Bedste krydstogtrederi’, særligt fordi det er blevet afgjort ved en afstemning blandt de danske forbrugere. Det er første gang vi modtager en Danish Travel Award, og anerkendelsen er et tydeligt bevis på, at vi er blevet mere synlige i Danmark gennem det seneste år samt at vores Freestyle-koncept opfylder behovene hos de danske rejsende. Vi er meget opsatte på fortsat at udnytte det store potentiale, som vi ser på det skandinaviske marked.”

NCLs succes ved årets Danish Travel Awards er et resultat af rederiets stærke samarbejde med PR- og marketingbureauet Atlantic Link. Samarbejdet tog form i september 2018 med det formål at styrke NCLs position på det skandinaviske marked ved at skabe en tydeligere tilstedeværelse sideløbende med de allerede eksisterende salgsaktiviteter.

”Det har været en stor ære at repræsentere NCL i Skandinavien og Finland gennem det sidste år, og vi er meget glade over allerede at kunne høste de første frugter fra samarbejdet. Vi er stolte over at repræsentere et selskab, der i mere end 50 år har skubbet til grænserne for det traditionelle krydstogt,” lyder det fra Karin Gert Nielsen, Managing Director og CEO i Atlantic Link.

Danish Travel Awards bliver hvert år arrangeret af STANDBY.dk og Travelmedia Nordic, og ved gårsdagens prisuddeling deltog 400 gæster fra alle hjørner af rejsebranchen.

Read more

Share: