May 28, 2019 Disneyland® Paris

Ny sæson til Løvernes Konge og Junglebogen

Denne sommer vil Disneyland Paris vække to af de mest elskede Disney-klassikere til live med en oplevelse, der aldrig er set før. Disneyland Paris åbner op for sæsonen ’Løvernes Konge og Jungle Festival’ fra 30. juni til 22. september 2019.

To Disney-mesterværker bragt til live i Disneyland Paris
For at citere den berygtede Scar, “gør jer klar” til at danse til rytmerne fra den afrikanske savanne og den indiske jungle med helt nye shows, møder med Disney-figurerne og fantastiske oplevelser. Læs mere om, hvad sæsonen Løvernes Konge og Jungle Festival indebærer herunder.

“Lion King: Rhythms of the Pride Lands”, en original Disneyland Paris-oplevelse
Historien om Løvernes Konge vil blive bragt til live i Disneyland Paris med opførelsen af de berømte sange, der er sunget igennem mange generationer. Sangene fortæller historien om de legendariske venner, Simba, Nala, Rafiki, Mufasa, Scar, Timon og Pumba, og følelserne vil vælte frem, når de spektakulære sange bliver fremført, som blandt andet “En verden af liv”, “Jeg blir meget snart majestæt”, “Føl hvordan dit liv bli’r fyldt”, den ikoniske “Hakuna Matata” og mange flere. Sangere, dansere, akrobater og trommeslagere vil opføre historien om Pride Land på en helt ny måde med fortryllende koreografi og originale kostumer, designet af Disneyland Paris.

”Jungle Book Jive” med Baloo og hans venner
Den nye sæson vil fejre og hylde Junglebogen i hjertet af Disneyland Paris. Gæster kan opleve den indiske jungle fyldt med farver og eventyr, når “Jungle Book Jive”-showet springer frem fra alle sider af parken. Her kan gæsterne have det sjovt med Baloo og Kong Louie, såvel som Mickey Mouse og hans venner, der vil opleve sæsonen for første gang. Ledsaget af en række kunstnere, vil Disney-figurerne invitere gæsterne til at danse til junglens rytme. Her sendes man tilbage til barndommen med sange som “Det rent og skært nødvendige” og “Et Menn’ske Li’som Du”.

Vær med i Timons “MataDance”
Den ekstraordinære oplevelse stopper ikke der. Disneyland Paris gemmer på flere overraskelser, som vil bringe gæsterne tilbage til hjertet af de legendariske Disney-klassikere. Timon og Pumba vil være at finde ved Adventureland og lære gæsterne om filosofien bag Timons specielle dans, “MataDance”.

En landsby dedikeret til Løvernes Konge og Junglebogen
Gæsterne vil også kunne udforske ”Djembe Joy”-landsbyen, hvor man kan prøve en ny, fordybende og interaktiv oplevelse, dedikeret til de to fantastiske Disney-klassikere. Den uforglemmelige Rafiki i Løvernes Konge og den ikoniske Kong Louie i Junglebogen venter på at byde gæsterne velkommen til en helt særlig oplevelse. Mange flere overraskelser venter i “Djembe Joy”-landsbyen.

En shoppingoplevelse dedikeret til Løvernes Konge og Jungle Festival
Løvernes Konge og Jungle Festival giver gæster muligheden for at udforske en række nye, spændende varer, specialudviklet til Disneyland Paris. En række produkter fra “The Lion King: Rhythms of the Pride Land”-showet vil kunne købes sammen med mode- og livsstilsvarer, der er skabt i forlængelse af Løvernes Konge-universet og Simba, filmens symbolske hovedperson.

Løvernes Konge og Jungle Festival foregår i Disneyland Paris fra 30. juni til 22. september 2019.

Read more

Share: