May 24, 2018 Deutsche Hospitality

Deutsche Hospitality indleder digital offensiv

Nu kan internet-assistent hjælpe dig med inspiration til din næste hotelovernatning

Deutsche Hospitality, den tyske paraplyorganisation for hotelkæderne Steigenberger Hotels & Resorts, IntercityHotel, Jaz in the City og det nye MAXX by Steigenberger, indleder nu en digital offensiv. Den tyske hotelgigant introducerer en række digitale tjenester, der skal give gæsterne større komfort og flere valg i fremtiden.

I øjeblikket er Deutsche Hospitality i gang med at udvikle en række nye, digitale løsninger, der skal give gæsterne banebrydende kommunikations- og reservationstjenester. Det indebærer blandt andet en ny, digital check-in-funktion, en internetbaseret sprogassistent samt nye online betalingsmuligheder.

Deutsche Hospitality er den første tyske hotelkæde til at præsentere “Alexa Voice Service Skills Kit”. “Alexa” er en internetbaseret sprogassistent, der leveres via Amazon Echo, og som hjælper gæsterne med planlægningen af deres næste rejse. Brugeren bliver stillet målrettede spørgsmål om deres præferencer, og på baggrund af den data modtager man skræddersyede hotelanbefalinger af ”Alexa”. Hvis gæsterne ønsker det, kan links til de respektive hotellers reservationssider sendes via e-mail. “Steigenberger Hotel Search”-funktionen er tilgængelig til gratis download i Alexa-appen eller i Alexa Skill Store her.

Udover den personlige sprogassistent tilbyder Deutsche Hospitality også muligheden for at foretage bookinger direkte via en chatfunktion. Implementeringen af et sådant system afspejler i høj grad de nuværende brugertendenser. Booking via chatfunktionen er allerede tilgængeligt på Steigenberger Hotels og Resorts’ mobile hjemmeside. Det vil nu blive rullet ud til de øvrige hoteller i Deutsche Hospitality-porteføljen efter en vellykket prøvefase.

Read more

Share: