Fantastiske faciliteter på Elite hotellerne i Gøteborg
Elite Hotels udgør en imponerende samling af hoteller fordelt på 40 lokationer spredt fra det sydlige Malmø til det nordlige Kiruna. Hotellerne er oftest at finde i unikke og omhyggeligt renoverede bygninger, hvor hvert hotel har sin egen historie og karakter. Ambitionen er at kombinere en klassisk stil med moderne trends og skabe et mindeværdigt hotelophold. I dette nyhedsbrev vil vi præsentere to fantastiske Elite hoteller, som er placeret i vidunderlige Gøteborg. Her kan man både holde møder og større konferencer eller tilbringe en skøn forlænget weekend med sine kære.
God læselyst!
Elite Plaza Hotel, Gøteborg
Elite Plaza Hotel ligger på Västra Hamngatan i gåafstand fra hovedbanegården, Göteborgsoperaen og utallige butikker og restauranter. Hotellet befinder sig i en statelig paladslig bygning, der dateres tilbage til 1889. Alle bygningens originale træk er omhyggeligt bevaret, fra de fine stuklofter til de engelske mosaikgulve, og smelter nu harmonisk sammen med elementer af moderne kunst og design. Dette har skabt et helt unikt miljø på Elite Plaza Hotel, et miljø, hvor den højeste ambition er at sikre den største komfort og tilfredshed for gæsterne. 
Dit næste konference- og møde hotspot
De unikke mødelokaler repræsenterer forskellige historiske perioder. Du kan vælge mellem klassiske sale fra 1800-tallet og moderne faciliteter med det nyeste design. Mødelokalerne er udstyret med WiFi, whiteboard, flipover, projektor, notesblokke, kuglepenne og mineralvand. Hvis der er behov, kan der også assisteres med andet teknisk udstyr. Et af de mange flotte mødelokaler er Vinarkivet. Vinarkivet var oprindeligt Svea Brand- och Livförsäkringsbolags gamle forsikringsarkiv, som er blevet renoveret. Vinarkivet er perfekt til vinsmagninger eller en middag for op til 50 personer. Eller hvorfor ikke invitere kunder til et hyggeligt morgenmadsseminar i et anderledes og inspirerende miljø? 
Elite Park Avenue Hotel, Gøteborg
I hjertet af Gøteborg på den fashionable gade Avenyn ligger Elite Park Avenue Hotel. Bo i et stilfuldt værelse og start dagen med en fantastisk morgenmad. Hotellerne byder på gode restauranter og ligger i gåafstand til seværdigheder som Liseberg og Stadsteatern. Baren ved siden af lobbyen er et naturligt mødested for forretningsrejsende efter arbejde og afslapning med venner. Der er også et stort konference- og eventområde på hotellet med fleksible lokaler og uendelige muligheder. Hotellet er et hjem væk fra hjem for forretnings- og ferierejsende. 
Enestående tilbud: 
Få mest muligt ud af din weekend med 25% rabat
Tilbring en weekend på et af Elite hotellerne og genoplad batterierne. Få op til 25 % rabat i weekender ved booking af 3 nætter på et af hotellerne. Forkæl dig selv med en generøs morgenbuffet og lad en anden rede din seng for dig. Book i dag, og sikrer dig, at du har noget dejligt at se frem til. 

Inkluderet i tilbuddet er: 
- Overnatning i 3 sammenhængende nætter- Gælder ankomst torsdag, fredag og lørdag- Morgenmad & Wi-Fi
Kort over Elite Hotellerne 
Kontakt
Karin Gert Nielsen
Atlantic Link
M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net

www.atlanticlink.net
Bliv inspireret 
Find de seneste historier og billeder fra Elite Hotels og andre Atlantic Link-kunder
Følg Elite Hotels
Facebook
Instagram

Du modtager dette nyhedsbrev, da du er en del af Atlantic Links Elite Hotels database. Ønsker du ikke længe at høre fra Elite Hotels? 
Unsubscribe.

Vi opbevarer data i henhold til vores 
Privacy Policy.