3 ting du måske ikke ved om U.S. Virgin Islands
De tre øer - St. Croix, St. John og St. Thomas - er storslåede tropiske miljøer, der hver især er kendetegnet ved sin egen personlighed. Denne måned præsenterer vi spændende aktiviteter, fakta og historie fra øerne. Til sidst kan du læse om USA Travel Show 2024 og tilmelde dig via linket.
Vidste du at...
... der er seks nationalparker fordelt på de tre U.S. Virgin Islands?

Den største af de seks nationalparker er Virgin Islands National Park på St. John. Nationalparken fylder 3/5 af øen og har været en officiel nationalpark siden 1957. I nationalparken finder man både smukke strande, tropiske skove og historiske artefakter. Nationalparken huser også resterne af den danske sukkerplantage, som påmindelse om det afrikanske slaveri, som foregik på øen for mange år tilbage - alt sammen en del af den rige kulturelle historie på øen. Helt sikkert et besøg værd, når man er på U.S. Virgin Islands. 
... U.S. Virgin Islands har været en "shopping" destination siden 1607?
Besøgende er længe strømmet til luksusbutikkerne på St. Thomas' Main Street. De mest populære varer til salg på St. Thomas er smykker. Ud over smykker finder man parfume, kvalitets hudplejeprodukter, solbriller, håndtasker, spiritus og krystaller. Gemt blandt store detailhandlere som A.H. Riise, Little Switzerland og Cartier er små unikke butikker, der sælger varer lige fra caribisk kaffe til lokal kunst. 
... U.S. Virgin Islands var et sandt "Pirates of the Caribbean" hotspot?
I slutningen af 1600-tallet var Virgin Islands hjemsted for virkelige pirater. Lokale guvernører blev rige, da de blev betalt af pirater i bytte for sikker havn. Et par bemærkelsesværdige pirater inkluderer Captain Kidd, Jean Hamlin, Stede Bonnet, Tempest Rogers, Bartholomew Sharp og Black Sam Bellamy. Lige ved den østlige ende af St. John ligger Norman Island, som er opkaldt efter en pirat og også i nærheden ligger Stevensons Dead Chest Island.
USA Travel Show 2024
Mød os på USA Travel Show i København i februar 2024. Showet er det førende B2B-rejseshow i Norden med fokus på amerikanske destinationer og produkter. Arrangementet tiltrækker udstillere fra næsten alle hjørner af USA, der på denne dag mødes med rejsebranchen og medier fra hele Skandinavien.
Kontakt
Karin Gert Nielsen
Atlantic Link
M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net

www.atlanticlink.net
Følg U.S. Virgin Islands
Facebook
Instagram
Download materiale
Download billeder og nyhedsbrevet som word-dokument
Bliv inspireret
Find de seneste historier og billeder fra U.S. Virgin Islands og andre Atlantic Link-kunder
Vil du ikke længere høre fra os? Unsubscribe