Gå på opdagelse i U.S. Virgin Islands
I dette nyhedsbrev fokuserer vi på, hvordan besøgende kan udforske lokale køkkener, markeder, aktiviteter og nationalparker rundt omkring i U.S. Virgin Islands. Der er noget for alle – uanset om man er til bølgerne i havet, løbe- og vandreture eller alt det kulturelle og historiske. 
Nem og behagelig transport i U.S. Virgin Islands
Om man er til færge, bil, cykel eller gåben, når man udforsker nye områder, så er indrejsekravene for ikke-amerikanske statsborgere de samme som for indrejse i USA fra enhver udenlandsk destination. Ved afrejse kræves et pas for alle undtagen amerikanske statsborgere.

Når man er ankommet til øerne, og er klar til at udforske hver udsigt og hver restaurant, er en lejebil den bedste måde at gå på opdagelse på. Bare husk at køre i venstre side af vejen! Hastighedsgrænserne varierer på øerne, så tag dig god tid og nyd udsigten. Du vil føle en helt ny følelse af frihed, når du udforsker hvad alle øerne, har at tilbyde.

Vilde udsigter i vilde køretøjer

Vil du se øerne fra helt nye vinkler og udforske fjerntliggende områder i det østlige St. John og St. Croix i et firehjulstrukket køretøj i jeep-stil? Dette robuste terrængående køretøj giver dig mulighed for at nå mindre befolkede bugter og strande, hvor du kan finde de helt fantastiske udsigter. Se flere aktiviteter her. 
Nationalparker 

Øernes seks nationalparker byder på alt fra biodiversitetsrev i vandet som Buck Island Reef National Monument på St. Croix. På land har St. John mere end 11.500 acres beskyttet land, hvor man hurtigt føler sig i harmoni med naturen. Fortiden byder også velkommen til at vandre gennem de bevarede fæstningsværker fra det 19. århundrede ud for Hassel Island i St. Thomas. Læs mere her. 
Opdag lokalt produceret råvarer 

Om søndagen kan man besøge Rothcschild Francis Market Square i Charlotte Amalie, hvor besøgende kan gå på opdagelse i lokalt producerede råvarer, kunsthåndværk og mad såsom Johnny-kager og hele fisk, der er stegt på stedet i traditionelle kulgryder. På St. John er Frankling A. Powell Sr. Park er besøg værd og er endda placeret lige overfor færgelejet. St. Croixs meget større marked afholdes på Agriculture Fair Grounds. Et andet travlt marked at besøge på St. Croix findes i La Reine.
Udforsk det lokale køkken 

Mens mange af øernes eksklusive restauranter har specialiseret sig i verdens fineste køkkener, er lokale retter forankret i traditionerne og opfindsomheden hos de tidligere plantagearbejdere og de ydmyge ingredienser, der er til rådighed for dem. Dette omfattede fisk og andre skaldyr, de fangede, grøntsager og frugter, de dyrkede, og mindre almindeligt anvendte dele af husdyr. Disse ingredienser, sammen med smagfulde urter og krydderier, er blevet forvandlet af madlavningsteknikker udviklet gennem generationer til de lækre retter, vi alle nyder i dag.
Husk at du kan blive U.S. Virgin Islands-specialist 
Du kan nu lære endnu mere om, hvad USVI har at tilbyde ved at få en USVI General Travel-certificering. Når du deltager i certificeringsprogrammet, vil blive inviteret til begivenheder på markedet og være de første til at vide om FAM-rejsemuligheder. Vi tilbyder også USVI Romance Travel og USVI Multi-Gen Travel-kurser, hvilket giver dig mulighed for at udvide din viden om øerne for bedre at kunne betjene dine kunder.
Kontakt
Karin Gert Nielsen
Atlantic Link


M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net


www.atlanticlink.net
Følg U.S. Virgin Islands
Facebook
Instagram
 
Bliv inspireret
Find de seneste historier og billeder fra U.S. Virgin Islands og andre Atlantic Link-kunder
Vil du ikke længere høre fra U.S. Virgin Islands? Unsubscribe