U.S. Virgin Islands - hop med på bølgen!
Bliv klogere på udviklingen på U.S. Virgin Islands og hvordan sejle- og yachtture kan være en del af rejsen til øerne. Nu har du desuden muligheden for at dykke helt ned i U.S. Virgin Islands og blive ekspert indenfor øerne ved at gennemføre Travel Agents Specialist Programme.

God læselyst
Karin Gert Nielsen,
CEO, Atlantic Link
U.S. Virgin Islands har fart på udviklingen
U.S. Virgin Islands er i øjeblikket det hurtigst voksende område i Carribien. Ved hjælp af den fleksible rejsepolitik under Covid-19, åbnede øerne op for stor tilstrømning af turister i denne periode. Det har resulteret i, at øerne nu har fået 44% mere aktivitet end i 2019. U.S. Virgin Islands har dermed haft massiv indflydelse på at få Det Caribiske Øhavs turisme sikkert gennem krisen.

Øerne som sejle- og yachtdestinationer
Under Covid-19 opstod en stigende interesse for U.S. Virgin Islands hos sejle- og yachtindustrien, hvorfor øerne også har stor fokus på denne turistgruppe. Det kommer til udtryk i spændende events i løbet af efteråret og vinteren som eksempelvis VIPCA Charter Yacht Show og IGY Marina Caribbean Charter Yacht Show. U.S. Virgin Islands' smukke natur leverer unikke oplevelser, der ikke skuffer - heller ikke når man ankommer til vands!

Bliv U.S. Virgin Islands-specialist 
Efter pandemien byder U.S. Virgin Islands igen besøgende velkommen med nye hoteller, nye udflugter og flere aktiviteter. St. Croix, St. John og St. Thomas udgør tilsammen spektakulære øer, der hver har sin egen unikke karakter. Vidste du for eksempel, at to tredjedele af St. John er en nationalpark? 

Du kan lære endnu mere om øerne ved at få en USVI General Travel-certificering. Deltager du i programmet, vil du blive inviteret til begivenheder og være en af de første til at høre om FAM-rejsemuligheder. Vi tilbyder også USVI Romance Travel og USVI Multi-Gen Travel-kurser, som udvider din viden om øerne for bedre at kunne betjene dine kunder.
Kontakt
Karin Gert Nielsen
Atlantic Link


M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net


www.atlanticlink.net
Følg U.S. Virgin Islands
Facebook
Instagram
Bliv inspireret
Find de seneste historier og billeder fra U.S. Virgin Islands og andre Atlantic Link-kunder
Vil du ikke længere høre fra U.S. Virgin Islands, klik her