Bæredygtighed i rejse- og turismebranchen
Pressemeddelelse 29. august
Hvordan får du mest værdi ud af din bæredygtige kommunikation?

Kan man være grøn i rejse- og turismebranchen? Ja det er der eksempler på. Kom med på Travel Insights og mød nogle af dem, der lykkedes med det - og gå derfra med konkrete råd til, hvordan du selv kan forbedre dit bæredygtige brand.

Hvordan får du værdi ud af dine bæredygtige tiltag og ikke mindst, hvordan kommunikerer du omkring det? Vi tager på Travel Insights den 20. September 2022 temperaturen på Rejse- og turismebranchen - for hvad skal der til for at forbrugerne opfatter dit brand som bæredygtigt? Hvad er de næste skridt på den grønne rejse og hvordan kommunikerer vi om det? Det sætter vi spot på, når vi inviterer til oplæg og debat - og ikke mindst mulighed for at mingle med kollegerne i branchen.

Programmet er nu på plads. Se mere og tilmeld dig her.

Bæredygtighed og ansvarlighed optager både forbrugere og virksomheder. Alle taler om det, men hvad gør vi ved det? På Travel Insights skaber vi rammen for inspiration og debat, som kan være med til at udvikle rejsebranchen.

Det sker den 20. september 2022 kl. 13.30 - 17.00


Så kom og være med, vi har nye forbrugerundersøgelser på programmet, men ser også fremad og kommer med gode råd til, hvordan vi bliver bedre til at kommunikere og brænde igennem over for kunderne samt giver inspiration til at sætte endnu mere turbo på den bæredygtige omstilling. Mere end 100 deltog, da vi første gang diskuterede bæredygtighed på Travel Insights i Øksnehallen. Men der er stadig masser at tage fat på.


“Det er en agenda, som fylder i alle brancher og alle må forholde sig til det. Men det er meget mere end en debat om CO2-udledning. Det handler også om at udvikle branchen og den måde vi rejser på,” siger ophavskvinden til Travel Insights og CEO i Atlantic Link, Karin Gert Nielsen.

Vi åbner dørene i samarbejde med Danish Business Travel Association (DBTA), Comwell Copenhagen Portside og forandringsbureauet Märk, der er specialiserede i at hjælpe virksomheder med deres bæredygtige transformation og bæredygtighedskommunikation.


Hvornår: Torsdag den 20. september 2022 kl. 13.30-17.00
Hvor: Comwell Copenhagen Portside, Alevandriagade 1, 2150 København Ø
Pris: 695 kr. inkl. Moms


Om Travel Insights 

Travel Insights er et mødested for alle, der arbejder i og omkring rejsebranchen. Vi har skabt et forum for dig, der er interesseret i at blive inspireret, forretningsudvikle og få ny viden om aktuelle emner, der kommer til at definere rejsebranchen nu og i fremtiden. Sammen med vores partnere og sponsorer præsenterer vi aktuelle oplægsholdere, der kommer med deres blik på branchen set ude fra.
Travel Insights er udviklet af Atlantic Link og afholdes i samarbejde med Danish Business Travel Association (DBTA), Comwell Copenhagen Portside samt forandringsbureauet Märk, der er specialiserede i at hjælpe virksomheder på deres ansvarlighedsrejse.


Sponsorere
Kontakt
Karin Gert Nielsen
Atlantic Link


M: +45 2942 1005
E: 
kgn@atlanticlink.net

www.atlanticlink.net
 
No longer want to hear from Atlantic Link? Unsubscribe