Oplev Dolomitternes charmerende efterårsfarver
Efteråret er på vej, og de grønne græsarealer vil snart efterlade et kontrastfyldt landskab. I dalene begynder de røde og gule blade at falde, toppen af bjerget ser ud til at visne og himlen bliver intens blå.

Efteråret er en oplagt tid på året til at nyde en ferie i Dolomitterne på. I denne sæson er der meget at se og lave som vandreture, cykelture og kulturelle aktiviteter.

Læs mere om efterårets aktiviteter og oplevelser i Dolomitterne nedenfor.
Burning Dolomites: En eksplosion af farver
Den sidste del af året byder på efterårets højdepunkt nemlig udflugten Burning Dolomites i september og oktober. I løbet af efteråret lyser lærkerne op i gyldne nuancer, mens Dolomitterne omfavnes af det helt unikke og rødlige efterårslys. Det er ikke kun fotografer, der er helt målløse over dette naturfænomen. Man kan nemlig opleve de skønne efterårsfarver over Dolomitterne hver tirsdag og torsdag fra starten af september til starten af november gennem en guidet udflugt.

Tip: I samme periode tilbydes Burning Dolomites - Aperitivo lungo hver onsdag på bjergstationen Seiser Alm til fornøjelige stunder midt i Dolomitternes magiske solnedgang.
Seks unikke oplevelser

TOP Dolomites Experience er seks unikke og fascinerende aktiviteter, som besøgende absolut bør prøve. I de seks oplevelser indgår der blandt andet et besøg ved de blomsterrige Dolomitter, morgenmad på en gård i bjergene, en vandretur ved solopgang og solnedgang og en stolelifttur med helt unik udsigt.
Sov godt på ferien

Dolomitternes dal er en feriedestination med over 18.000 senge fordelt på hoteller samt utallige boliger og pensionater, som næsten alle er familiedrevne. Derfor føler gæster sig hjemme, selv når de er væk hjemmefra. Der er godt syv 5-stjernede hoteller, som topper ranglisten med hver deres særlige træk. Noget helt nyt i området er dalens hytter, som byder på masser af plads, hvis du vil nyde en selvstændig ferie, der udnytter den særlige komfort ved en eksklusiv bolig i Alperne.
Den perfekte legeplads for børnefamilier
Familier med børn vil hurtigt føle sig hjemme i Val Gardena. Ferien kan nydes af alle parter, fordi der er adskillige børnevenlige steder og overnatningsløsninger, man kan stole på. Faktisk har næsten hver bjerghytte sin egen legeplads, hvor børn kan lege, mens forældre nyder velfortjent mig-tid på den solbeskinnede terrasse. Selv landsbyerne og stierne mellem dem byder på utallige veludstyrede legepladser. 

For dem, der ønsker at opleve ekstra spænding, bør man tage til Emozion Col de Flam høje rebbane. Denne imponerende klatrebane ligger midt i en skov og byder også på en børnezoo, trampoliner og den første 680 m flyvelinje i verden nogensinde! 

PanaRaida Adventure Trail, der ligger på det høje plateau over S. Cristina, er en tematisk sti, der består af ti stationer bygget udelukkende med naturlige materialer - en praktisk og sjov oplevelse for alle. Børn kan også se frem til den nye Zipline Monte Pana for garanteret ekstra adrenalin! Når selen er monteret, dykker man ned i luften og suser afsted med lysets hastighed i 1,5 km: en sjov tur, der udnytter et unikt og innovativt system, der når op til 100 km/t, med en maksimal højde på 100 meter fra jorden.

Kontakt
Karin Gert Nielsen
Atlantic Link


M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net


www.atlanticlink.net
Følg os
Facebook
Instagram
Download materiale
Download billeder og nyhedsbrevet som word-dokument.
Bliv inspireret
Find de seneste historier og billeder fra Val Gardena og andre Atlantic Link-kunder
Hvis du ikke ønsker at modtage pressemeddelelser fra Val Gardena, klik her