Hyggelige overnatningsmuligheder i U.S. Virgin Islands
I dette nyhedsbrev kan du blive klogere på hoteller, villaer og Bed & Breakfasts på øerne St. Croix, St. John og St. Thomas. Du kan blandt andet finde en kontaktliste over hoteller og overnatningssteder rundt omkring på øerne.

God læselyst
Karin Gert Nielsen,
CEO, Atlantic Link
Kontaktliste over hoteller og overnatningssteder
U.S. Virgin Islands tilbyder en række forskellige muligheder for indkvartering, der passer til enhver smag og præference. På øerne finder man luksusresorts og et hav af villaer, ejerlejligheder og Bed & Breakfasts. Du finder en liste over kontaktinformationer på hoteller og overnatningssteder i U.S. Virgin Islands ved at klikke på nedenstående knap og downloade filen.
 
Lindbergh Bay Hotels & Villas  

Søger man et roligt og autentisk men samtidig festligt ophold, skal man et smut forbi øen St. Thomas. Her finder man Lindbergh Bay Hotels & Villas, som har plads til både familieferier og romantiske weekender. Med udsigt til Lindbergh Bay kan man opleve øens caribiske charme.

Garden by The Sea - B&B

På øen St. John finder man Garden By the Sea, som er en Bed and Breakfast - og en oplagt mulighed for dem, der har brug for ro og afslapning. Uanset om man har brug for en weekend eller et længerevarende ophold, så tilbyder Garden By the Sea B&B hygge og komfort. 
Sugar Beach Condo Hotel 

Har man brug for at se ud ad vinduet og blive mødt af caribiske bølger, er det Sugar Beach Condo Hotel, som man skal booke. På hotellet får man ikke bare en privat veranda og lyden af bølger, men man får også en hjemlig følelse med masser af plads. Uanset om man er to eller syv, så er der plads til alle på Sugar Beach Condo Hotel.
Star Villa 

Et ophold på Star Villa på St. John byder på et prisvenligt og roligt ophold, hvor både strand, hygge og afslapning går hånd og i hånd. Star Villas ejes af Bob og Marlene, der i 30 år har budt glade gæster velkommen. 
Kontakt
Karin Gert Nielsen
Atlantic Link
M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net

www.atlanticlink.net
Følg U.S. Virgin Islands
Facebook
Instagram
Bliv inspireret
Find de seneste nyheder fra U.S. Virgin Islands og andre Atlantic Link-kunder
Hvis du ikke ønsker at modtage nyheder fra U.S. Virgin Islands, klik her