Loppemarkeder og genbrugsbutikker - indendørs såvel som udendørs
Elsker du genbrugsshopping, antik og loppemarkeder? Så kan du tage et smut forbi Sydsveriges fire områder Småland, Skåne, Halland og Blekinge. Her finder du unikke genbrugsbutikker, der helt sikkert gemmer på guld, som venter på at blive opdaget. 
Småland: Antik & loppemarked i Glasriket

Omkring Glasriket i Småland er der små loppemarkeder og antikvitetsforretninger, hvor man kan gøre rigtig gode kup. Et godt sted at besøge er Antikt och Design Orrefors - her finder du genstande fra det 18. århundrede til det 20. århundrede, håndplukket med deres egen unikke historie. Glasset er i fokus og du kan finde glas fra de fleste smålandske glasværker. Udover butikken er der også et loppemarked på 100 kvm og et lille landhandelsmuseum.

Længere mod vest finder du Smålands største loppemarked Östregårds antik- og loppemarked i Moheda med hele 1500 kvadratmeter fyldt med møbler og en stor gårdhave. Her finder du alt fra interiørdetaljer, brugsting, glas og alt tænkeligt i gårdens røde lader og skure.

Mere information om alle loppemarkeder og antikvitetsbutikker i Glasriket kan finder du her.
Blekinge: Masser af idéer til genbrugsshopping

Leder du altid efter de bedste loppemarkeder, genbrugsbutikker og auktioner, når du rejser rundt? I Blekinge finder du mange steder med stort forhandlingspotentiale og høj charmefaktor.
En rigtig sommerklassiker er den i Brunnshallarna i Brunnsparken, Ronneby, hvor der er fyldt op ved bordene hver søndag frem til september. Du kan besøge loppemarkedet i Hoglands park i det centrale Karlskrona på tirsdage - og søndage i juli måned. Lions loppemarkeder i Sölvesborg og Tidlösa Ting i Mörrum er både populære og fyldt med ting, du bare må eje og i Karlshamn er Ekenbergs auktioner et sikkert bud for dig, der er tilbudsjæger. Dette er bare nogle eksempler - her finder du flere!

Skåne: Trollets loppemarked i Malmø

Om sommeren kommer alle loppemarkeder og antikvitetsbutikker på landet til live i Skåne, og uanset om du leder efter den perfekte 50'er kjole, gamle bøger eller unikke møbler, er Skåne en guldgrube for at finde smukke ting fra svundne tider. Man kan ikke køre mange kilometer på landet i Skåne uden at støde på håndskrevne loppemarkedsskilte. Der er også mange faste indendørs loppemarkeder i gamle lader og barakker, hvor chancerne for at forhandle er gode. Men før du kører ud på landet, så besøg udkanten af Malmø. Her er flere store genbrugsbutikker og loppemarkeder. Et af dem er Trollets loppemarked, et kæmpe indendørs loppemarked ved Segevång i Malmø. Her er et stort og varieret udvalg, som ofte er fra hele dødsboer, der er købt. Uanset om du leder efter keramik, tøj, tæpper eller møbler, er et besøg her en velinvesteret tid – også selvom sandsynligheden er stor for, at du går herfra med noget helt andet, end det du startede med at lede efter. 

Læs mere om Skånes bedste loppemarkeder, genbrugs- og antikvitetsbutikker her.

Halland: Brukstorget i Varberg  

En klynge af vintage, loppemarkeder og second hand kan findes på Brukstorget i Varberg. Her finder du blandt andet Vintagebyrån med møbler, lamper, inventar, og vintagetøj fra det 20. århundrede og frem. Alt er udvalgt med hjerte og omhu. Her er også GoVintage - unikt tøj med et håndplukket, unisex-sortiment og Artispelisse, der sælger smukke vintagemøbler og genbrugte stengulve, hvoraf mange er håndplukket fra franske slotte og palæer. Du finder naturligvis også klassiske genbrugsbutikker som Røde Kors og Varbergs Gif Second Hand på markedspladsen.

Patriks Prylar
Kunder fra hele Sverige valfarter til Patriks Prylar. Den unikke indretningsbutik ligger på landet i en ombygget gammel stald i Röinge uden for Halmstad. Her slentrer du rundt blandt forskellige gadgets - gamle, nye og genbrugte i en lækker blanding. Ved siden af ligger også Lindas Ekocafé, en hyggelig og økologisk café i dejlige og landlige omgivelser.



PRESSETURE
Vi begynder så småt at kigge ind i presseture for sensommeren og efteråret. Indtil videre er der udformet nogle temaer inden for hver region, hvoraf nogle af dem har et udkast til et program. Se mere herunder:


• Skærgårdsoplevelse i Blekinge, august
• Öland i Småland, august - 
se program her
• Familietur i Småland, august - 
se program her
• Kulinarisk oplevelse i Halland, september
• Natur, outdoor og bæredygtighed i Skåne, september
• Kultur i Jönkjöping i Småland, september - 
se program her
• Udvandrernes spor i Växjö i Småland, september - 
se program her
• Mad & drikke i Skåne, oktober
• Design og Kalmar by i Småland, november - 
se program her

Hvis du allerede nu gerne vil tages i betragtning til en af ovenstående individuelle ture, hører vi gerne fra dig – også hvis du har forslag til oplevelser, du gerne vil have inkorporeret. Skriv en mail til kgn@atlanticlink.net og husk at angive hvilket medie du skriver for.
Invitation til lunchmøde 
Vi inviterer medier og influencere på lunch på Guldsmeden Islands Brygge den 16. august 2022 fra kl. 12.00-14.00. Tilmeld dig her. 
Kontakt
Karin Gert Nielsen
Atlantic Link


M: +45 2942 1005
E: 
kgn@atlanticlink.net

www.atlanticlink.net
Følg Visit South Sweden
Facebook
Instagram
Download materiale
Download billeder og tekst


Bliv inspireret
Find de seneste historier og billeder fra Sydsverige og andre Atlantic Link-kunder
Ønsker du ikke at modtage pressemeddelelser fra Visit South Sweden? Unsubscribe