St. Croix
View in browser
                                                                   


Bliv klogere på St. Croix

USVIs tre vigtigste øer - St. Croix, St. John og St. Thomas - er storslåede tropiske miljøer, der hver især er kendetegnet ved sin egen personlighed. I dette nyhedsbrev kan du blive klogere på, hvad du kan forvente af gode oplevelser og smuk natur på St. Croix.

God læselyst
Karin Gert Nielsen,
CEO Atlantic Link
Buck Island
Buck Island National Monument ligger ud for St. Croix' kyst og er den ene af kun to nationalmonumenter under vandet i USA - og den eneste naturligt forekomne. Her kan de vandglade møde tropiske fisk, koralrev og eksotisk flora og fauna i smukke farver på en unik snorklingoplevelse gennem monumentets 700 hektar store beskyttede nationalpark.
Carambola Golf Club
På St. Croix er der rig mulighed for at spille golf i smukke eksotiske omgivelser. På Carambola Golf Club kan du gå 18 huller på turneringsbanen, som er designet af af den verdensberømte arkitekt Robert Trent Jones og hvert år er vært for LPGA (Ladies Professional Golf Association) Golf Tournament. Carambola er i øvrigt æret med 4 stjerner af GOLF Magazine.
St. George Village Botanical Gardens
St. George Village Botanical Garden har en mission om at bevare øens planter samt truede arter på andre caribiske øer. Haven er med sine små udstillinger et uddannelsescenter til forståelse af USVIs potentiale indenfor gartneri så vel som øernes botaniske arv.
Tan Tan Tours
Kom på off-road-tur i åben jeep gennem St. Croix' landskab, regnskove og fantastiske kulturelle hot spots. En god gruppeoplevelse for hele familien eller venneflokken for jo flere man er, jo sjovere bliver det! Alle ture kommer forbi Annaly Bay Tide pools, hvor man selvfølgelig har mulighed for at bade.
DE BEDSTE STRANDE

Turtle Beach, Buck Island
Turtle Beach ligger på Buck Islands vestkyst og er udnævnt som en af de smukkeste strande i verden af National Geographic.
Chenay Bay
Modsat ligger Chenay Bay på østsiden af øen og stranden med masser af plads er perfekt til den store familie.
USVI Travel Screening Portal
Alle internationale rejsende til USVI i alderen 2+ år, skal igennem USVI Travel Screening Portal og få tilladelse til at rejse til USVI.
Bliv US Virgin Islands specialist
Med US Virgin Islands Travel Agent Specialist Program, får du adgang til brugbart indhold, der giver indsigt i USVI og de bedst mulige redskaber til at kunne sælge destinationen.
KONTAKT

Karin Gert Nielsen
CEO & Managing Director, Atlantic Link

Sturlasgade 3, st.
2300 København S, Danmark

M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you don't want to receive newsletters about USVI, please click here
If you wish to unsubscribe other newsletters from Atlantic Link, manage all your subscriptions here.