Tre øer - tre oplevelser
View in browser
                                                                   


Bliv klogere på US Virgin Islands

USA er åben for indrejse af færdigvaccinerede EU-borgere og dermed også De Amerikanske Jomfruøer (US Virgin Islands, USVI), som er klar til at byde danske turister velkommen.

USVIs tre vigtigste øer - St. Croix, St. John og St. Thomas - er storslåede tropiske miljøer, der hver især er kendetegnet ved sin egen personlighed. Bliv klogere på hvad de forskellige øer kan tilbyde i dette nyhedsbrev og fremover, hvor vi går i dybden med hver enkelt ø.

God læselyst
Karin Gert Nielsen,
CEO Atlantic Link
St. Croix for kultur
St. Croix er kendetegnet ved sin kulturelle mangfoldighed og er den største af de tre øer. Pastelbygninger og charmerende butikker kan ses i de historiske byer Christiansted og Frederiksted, mens øens smaragdgrønne vand, hvide sand og grønne bjergskråning er bevaret, som Columbus først fandt dem i 1493.
St. John for natur
To tredjedele af St. John, den mindste af de tre øer, er en beskyttet amerikansk nationalpark med 9.500 hektar bakket grønt land og et undervandsreservat. Læserne af Condé Nast Traveler kårede St. John som "Bedste ø i Caribien/Atlanten" i magasinets prestigefyldte 18. årlige Readers' Choice Awards-afstemning.
St. Thomas for storby
Den livligste af øerne er kosmopolitiske St. Thomas, som byder på sofistikerede restauranter og shopping. Charlotte Amalie, hovedstaden på USVI, er en karakteristisk havneby med fine restauranter, store butikker og historiske monumenter. Desuden er havnen den mest besøgte i Caribien og en af de smukkeste i verden.
USVI Travel Screening Portal
Alle internationale rejsende til USVI i alderen 2+ år, skal igennem USVI Travel Screening Portal og få tilladelse til at rejse til USVI.
Bliv US Virgin Islands specialist
Med US Virgin Islands Travel Agent Specialist Program, får du adgang til brugbart indhold, der giver indsigt i USVI og de bedst mulige redskaber til at kunne sælge destinationen.
KONTAKT

Karin Gert Nielsen
CEO & Managing Director, Atlantic Link

Sturlasgade 3, st.
2300 København S, Danmark

M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you don't want to receive newsletters about USVI, please click here
If you wish to unsubscribe other newsletters from Atlantic Link, manage all your subscriptions here.