D. 19. - 22. maj i Malmø
Åbn pressemeddelelsen i din browser
                                                                   

Southern Sweden Design Days 2022

Southern Sweden Design Days er en årlig tilbagevendende designbegivenhed med fokus på bæredygtighed, samarbejde, udvikling og innovation. I løbet af fire dage (d. 19-22. maj) skabes en platform for alle tænkelige discipliner inden for design gennem fx seminarer, workshops, udstillinger og netværksarrangementer.
Tema 2022: Proximity
Årets tema opfordrer til fortolkning af det nære – det være sig fx sammenhængen mellem mennesker, byer, lande, arter, erhverv osv. Samtidig rummer nærvær og det at være tæt gerne flere dimensioner. At producere og forbruge lokalt – at udnytte de aktiviteter og ressourcer man har i nærheden til at opbygge en bæredygtig fremtid. At være globalt forbundet mellem kontinenter, lande og byer. At føle sig forbundet med mennesker verden over og overveje hvor tæt vi alle er forbundet med hinanden.
Kombiner en weekend eller dagstur i Malmø med kunst og nærvær
Apropos det nære så finder Southern Sweden Design Days sted i Malmø og altså blot en kort togtur væk fra København. Det er derfor oplagt at tage derover til designdagene, låne en bycykel og køre ud til industrikvarteret Lokstallarna, som i år udgør omdrejningspunktet for Southern Sweden Design Days. Spis frokost på Matverkstaden, se udstillinger, følg seminarer mm.

I løbet af dagene viser hele Malmø sin design- og arkitekturscene og du kan derfor tage til åbent hus og besøge gallerier, tegnestuer og meget andet rundt omkring i byen.
Formalitet
Eksempelvis åbner Wingårds arkitekter deres atelierer, Formalitet, i Kockums gamle industrilokaler, der tilfældigvis er nabo til Aster Malmø – en af byens mest populære restauranter for tiden. Nyd en drink i solen ved deres udeservering, men husk at reserver bord på forhånd, hvis du vil have chancen for at kunne spise der!
One night stand
Du kan også lægge vejen forbi Mjs Hotel til et ”one night stand”, som er en udstilling fyldt med klude og gamle løgne. Kun for én aften. I løbet af aftenen overtager kunstnerduoen, Candytuft, et hotelværelse med otte udvalgte kunstnere og designere. Alle er inviteret til at komme forbi værelse 104 til en drink fra minibaren og fejre at Southern Sweden Design Days starter.
NYHEDER
Find de seneste historier og billeder fra Sydsverige og andre Atlantic Link-kunder HER
DOWNLOAD
Download pressemeddelelse som word-dokument HER
Download billeder HER
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Head of Communications

Atlantic Link
Sturlasgade 3, st.
2300 Købenahvn S

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
www.atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from Visit South Sweden, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.