Bliv USVI-specialist
View in browser
                                                                   


Bliv klogere på US Virgin Islands

USA er åben for indrejse af færdigvaccinerede EU-borgere og dermed også US Virgin Islands, som er klar til at byde danske turister velkommen.

Med det nye specialiseringsprogram til alle rejsespecialister, bliver du godt klædt på til at sælge destinationen fremadrettet og du kan orientere dig om de seneste opdateringer og indrejserestriktioner relateret til Covid-19 her.

Henover foråret og den tidlige sommer venter nogle af øernes største og mest populære festivaler med caribisk musik og dans. På den største af øerne venter en helt særlig kultur og en masse unikke oplevelser.

God læselyst
Karin Gert Nielsen,
CEO Atlantic Link
Bliv US Virgin Islands specialist
Forbered dig på at repræsentere USVI ved at udvide din viden og ekspertise om disse fantastiske tropiske øer i Caribien. Når du tilmelder dig US Virgin Islands Travel Agent Specialist Program, får du adgang til brugbart indhold såsom videoer, kurser, ressourcer og meget mere. Programmet henvender sig til alle rejseagenter og giver indsigt i USVI og de bedst mulige redskaber til at kunne sælge destinationen.
Kommende festivaler
St. Thomas
27. april - 1. maj 2022: Carnival Virgin Islands
En årlig begivenhed der har fundet sted siden den blev introduceret af radiopersonligheden Ron De Lugo i 1952.

St. John
4. juni - 4. juli 2022: St. John Celebration
Denne fejring er trefoldig: Udover at være et karneval, finder festlighederne sted på Emancipation Day - en lokal helligdag til minde om slaveriets afskaffelse - og kulminerer på den amerikanske uafhængighedsdag 4. juli.
St. Croix - A Vibe Like No Other
St. Croix er den største af de tre Amerikanske Jomfruøer og en rolig tropisk destination for fx bryllupsrejsende, kultursøgende, dykkerglade og mange andre. Oplev en unik kultur på øen gennem dens kunst, håndværk, musik, fantastiske strande, aktiviteter i verdensklasse, gourmetoplevelser, kasino, golf og meget andet. Alt i alt ’a vibe like no other’, som det præciseres i en ny kampagnevideo.
KONTAKT

Karin Gert Nielsen
CEO & Managing Director, Atlantic Link

Sturlasgade 3, st.
2300 København S, Danmark

M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you don't want to receive newsletters about USVI, please click here
If you wish to unsubscribe other newsletters from Atlantic Link, manage all your subscriptions here.