Din guide til
Skåne, Småland, Halland, Blekinge, Øland
Åbn pressemeddelelsen i din browser, klik her.
                                                                   
Hjemmeside     Instagram     Download materiale    
Tid til afslapning og rekreation i Sydsverige

De kolde og grå vintermåneder er det ideelle tidspunkt til at nyde et afslappende spaophold og gøre noget ekstra rart for både krop og sjæl. I det sydsvenske findes en række lækre spahoteller, der byder på topmoderne faciliter, prisvindende spabehandlinger og en ro der kun findes i den svenske natur.

Læs her om det nyåbnede Sinnenas Spa, det historiske Badhotellet i Tranås, nordisk inspirerede Andrum Spa, Warmbadhuset i Västervik, der er genåbnet efter varsom restaurering og Kosta Boda Art Hotel hvor kunst og femstjernet spaoplevelse mødes.
Foto: ÄstadVingård
Sinnenas Spa på Ästad vingård
Midt i Åkullas bøgeskov finder du Ästad vingård og det nye Sinnenas Spa. Her i ”sansernes” spa kan man dufte, se, høre, føle og opleve noget for alle sanser. Her plukkes smage, dufte, materialer, lyde og ideer fra naturen, der er lige ved siden af. Her kan du vinterbade og få varmen i den spektakulære træfyrede undervandssauna, hvor regnbueørrederne svømmer langsomt forbi på den anden side af vinduet. Kombiner spa-oplevelsen med et besøg på restauranten Äng, som for nylig blev tildelt en Michelin-stjerne.
Foto: Johan Lindqvist
Badhotellet i Tranås
Badhotellet i Tranås er et af Sveriges ældste badehoteller og har siden 1899 været et sted, der forbindes med sundhed og velvære, som folk har besøgt for afslapning og rekreation. Og trods fine renoveringer forbliver de gamle mægtige buer i spa-afdelingen og giver en helt unik oplevelse.
Det mere end 100 år gamle badehotel ligger ved en frodig park langs Svartån som en oase midt i Tranås centrum. Den friske luft kombineret med forskellige behandlinger og moderne spa, giver velvære for både krop og sjæl. I 2016 vandt de prisen for ”Årets sparitual” og i 2020 blev den nye udendørs pool, kaldet Champagne-poolen, indviet!
Foto: Peo Olsson
Andrum Spa
Det arkitekttegnede Andrum Spa ligger på Stiftsgården Åkersberg i Höör. Spaen bygger på ældgamle traditioner fra hele verden blandet med den nyeste forskning, som smelter sammen til et unikt spa-koncept, der sætter dig i centrum. Det er en blanding af hellige badetraditioner, dufte af spændende urter, varme bade under åben himmel og rolige hvilepladser samt mulighed for styrkende holdtræning. Vandets helbredende evne er central for tilbuddet på Andrum Spa, inspireret af især nordiske sparitualer.
Foto: Slottsholmen On Water
Warmbadhuset i Västervik
Warmbadhuset i Västervik, byens ældgamle vartegn, har fået nyt liv! Efter flere års varsom restaurering er det smukke Warmbadhus igen åbent. Bygningen, der i årene 1910-1975 blev brugt som badehus for Västerviks befolkning, er igen i brug, nu i Slottsholmens regi, som en del af Slottsholmen On Water. Det nyåbnede Warmbadhus er inspireret af ældgamle badetraditioner, hvor velvære for både krop og sjæl er i centrum. Her kan du opleve skønne pools, sauna og flere afslapningsområder med en beroligende udsigt.
Foto: Kosta Boda Art Hotel
Kosta Boda Art Hotel
Kosta Boda Art Hotel er en stille oase i den smålandske skov. Bo på et unikt hotel, hvor hvert værelse er designet af Kostas verdenskendte designere. Hotellets femstjernede spa er noget ud over det sædvanlige. Har du nogensinde badet i et kunstværk? Den fantastiske pool er fyldt med smukke glasværker af kunstneren Kjell Engman. Spa-miljøet er bygget som en undervandsverden med glasfisk, vandfald og en kunstudstilling under vandet. Tag en luksuriøs badekåbe på og forkæl dig selv med et varmt bad, sauna, massage eller prøv Kostas prisvindende signaturbehandling med opvarmet glas.
NYHEDER
Find de seneste historier og billeder fra Sydsverige og andre Atlantic Link-kunder HER
DOWNLOAD
Download pressemeddelelse som word-dokument og billeder HER
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Sturlasgade 3, st.
2300 Copenhagen S
Denmark

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
www.atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from Visit South Sweden, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.