Nyt fra USVI
View in browser
                                                                   


Det kan du glæde dig til med US Virgin Islands

USA er åben for indrejse af færdigvaccinerede EU-borgere og i US Virgin Islands er vintersæsonen højsæson for festivaler og karnevaler. I dette sidste nyhedsbrev fra USVI inden jul har vi derfor samlet en oversigt over de bedste festivaloplevelser og hvad du ellers kan glæde dig til at opleve på de caribiske øer.

God læselyst og rigtig glædelig jul
Karin Gert Nielsen,
CEO Atlantic Link
St. Croix - A Vibe Like No Other
St. Croix er den største af de tre Amerikanske Jomfruøer og en rolig tropisk destination for fx bryllupsrejsende, kultursøgende, dykkerglade og mange andre. Oplev en unik kultur på øen gennem dens kunst, håndværk, musik, fantastiske strande, aktiviteter i verdensklasse, gourmetoplevelser, kasino, golf og meget andet. Alt i alt ’a vibe like no other’, som det præciseres i en ny kampagnevideo.
US Virgin Islands festivaler


Karnevaltradition
Festlighederne omkring karnevaler som de finder sted i dag i Caribien, herunder US Virgin Islands, er et resultat af århundreders festivaltraditioner, der er kommet til øerne under kolonitiden. Slavegjorte afrikanere blev eksponeret for de europæiske fejringer og traditioner, men havde generelt ikke lov til at deltage direkte.

Musik og dans var en integreret del af festlighederne under plantagetiden i Caribien. Traditionerne og tidspunkterne for fejringerne har udviklet sig over tid. Selvom de fleste festligheder fandt sted omkring jul, var andre planlagt i forbindelse med landbruget og fx sukkerrørshøsten. Disse forskellige festivaler med kreolske musik, dans og maskerade har udviklet sig til unikke caribiske karnevaler, som fejres over hele Caribien.
St. Croix
4. december 2021 - 8. januar 2022: Crusian Christmas Festival
St. Croix er kendt for et smagfuldt køkken, der også udfolder sig under festivalen, hvor nogle af de bedste artister optræder med traditionel musik.
St. Thomas
2. april - 1. maj 2022: Carnival Virgin Islands
En årlig begivenhed der har fundet sted siden den blev introduceret af radiopersonligheden Ron De Lugo i 1952.
St. John
4. juni - 4. juli 2022: St. John Celebration
Denne fejring er trefoldig: Udover at være et karneval, finder festlighederne sted på Emancipation Day - en lokal helligdag til minde om slaveriets afskaffelse - og kulminerer på den amerikanske uafhængighedsdag 4. juli.

Mød os i Herning til Ferie for Alle

US Virgin Islands er med på den danske frejsemesse, Ferie for Alle, som afholdes i Herning d. 25. - 27. februar 2022. Mød repræsentanter fra USVI og bliv inspireret til dit næste caribiske eventyr!
KONTAKT
Karin Gert Nielsen
CEO & Managing Director, Atlantic Link

Sturlasgade 3, st.
2300 København S, Danmark

M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you don't want to receive newsletters about USVI, please click here
If you wish to unsubscribe other newsletters from Atlantic Link, manage all your subscriptions here.