Nyhed fra Halland
Åbn pressemeddelelsen i din browser, klik her.
                                                                   

Prisvindende restaurant ÄNG i Halland
investerer massivt i nye lokaler


Tidligere på efteråret blev restauranten ÄNG i Tvååker, Halland tildelt en stjerne i Michelin-guiden. Det meddeles nu, at restauranten flytter til nye spektakulære lokaler.
Siden 2019 har ÄNG haft til huse i Ästad Vingårds lokaler og i september 2021 blev den tildelt en stjerne i den prestigefyldte Michelin-guide. Nu lyder meldingen fra ÄNG, at restauranten lukker i foråret 2022, for at genåbne i løbet af sommeren som en helt ny restaurantoplevelse.

De nye lokaler bygges eksklusivt for ÄNG med det formål at skabe en unik aften, hvor mad, drikke, service og geografisk placering går op i en højere enhed. En middag serveres i forskellige faser, startende i et frodigt drivhus.

Jeg ser det som om, at vi forlader gymnastiksalen og endelig kan træde ud på arenaen. Nu får vi et byggeri med de rette forudsætninger for at levere mad, drikke, service og atmosfære, der svarer til vores ambitionsniveau. Det handler om at give gæsten den bedst mulige oplevelse, udtaler Filip Gemzell, køkkenchef hos ÄNG.

ÄNGs forskellige dimensioner
Det nye ÄNG fremstår i øjeblikket som et ensomt glashus på engen. Det er her, middagen starter, men gæsterne følger senere med servicepersonalet til nye steder i løbet af aftenen. Det kreative arbejde ledes som hidtil af Filip Gemzell samt den daglige leder og ledende sommelier Ann-Catrine Johansson.

Samarbejde med Norm Architects
Det nye ÄNG er baseret på skandinaviske designprincipper af naturlige materialer og tidløs æstetik. De ansvarlige indretningsarkitekter for projektet er københavnske Norm Architects og det japanske livsstils- og møbelvaremærke Karimoku Case Study – der udforsker lighederne mellem skandinavisk og japansk stil.
Baseret på en fælles beundring og kærlighed til fredfyldt skønhed, kvalitetsmaterialer og et klassisk udtryk, bidrager Karimoku Case Study med et nordisk-inspireret design med tidløse, minimalistiske detaljer til den nye restaurant ÄNG. Det danske varemærke Dinesen bidrager også med deres eksklusive, solide planker til trægulve, lofter og andre designelementer.

Med hjertet i Halland
ÄNGs rødder vokser dybere og dybere ned i den hallandske muld, men restauranten vil som hidtil også vende blikket ud mod resten af verden.

Restaurantens hjerte er i Halland. Vi fortsætter med at vælge bæredygtige råvarer med omhu, og som er produceret så tæt på ÄNG som muligt. Samtidig tager vi os den frihed at udforske kulturer og madlavningsteknikker fra hele verden. Med vores nye restaurant rykker vi arbejdet op på et højere niveau, slutter Filip.

Booking til det nye ÄNG åbner d. 15. december 2021 på restaurangang.se
KONTAKT
For direkte henvendelse med spørgsmål til restauranten
Filip Gemzell, køkkenchef
Tel: +46 0768-50 39 88
E-mail: filip@restaurangang.se
FAKTA
Køkkenchef: Filip Gemzell
Menu: Smagsmenu
Åbner: Sommeren 2022
Booking og yderligere info klik her.
NYHEDER
Find de seneste historier og billeder fra Sydsverige og andre Atlantic Link-kunder HER
DOWNLOAD
Download pressemeddelelse som word-dokument og billeder HER
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Sturlasgade 3, st.
2300 Copenhagen S
Denmark

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
www.atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from Visit South Sweden, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.