Nyhed fra Småland
Åbn pressemeddelelsen i din browser, klik her.
                                                                   

Nyt unikt hotel i smålandsk skov åbner for bookinger i november

Fra sommeren 2022 kan de første gæster checke in på det enestående Trakt Forest Hotel, der ligger i hjertet af skoven i Småland. Bookinger for en oplevelse udover det sædvanlige starter fra d. 15. november 2021.
En oplevelse med naturen i fokus
Småland udgør den geografisk største del af Sydsverige og en stor del af området består af uberørt skov. Det har fået ægteparret Sandra og Mattias Sälleteg til at grundlægge et hotel med åben udsigt til skoven, hvor formålet er at give gæsterne en unik naturoplevelse, der dufter, smager og føles som Småland.

Et ophold på Trakt er altid på naturens præmisser og skal få gæsten til at glemme en stresset hverdag i byen. Her er man afskærmet fra støj og falder i søvn under stjernerne i frodige grønne omgivelser eller et vinterligt snelandskab alt efter hvilken årstid man besøger hotellet.

Hotellet er bygget på land, der har tilhørt Mattias Sälletegs familie i generationer og han er selv vokset op på den tilhørende gård. Hustruen Sandra kommer fra en nærliggende landsby og sammen ønsker de at skabe en oplevelse for alle sanser i den smukke smålandske natur.

”Det har altid været en glæde for os at byde gæster velkommen på gården og vi har længe drømt om at gøre noget for andre og lade dem være en del af stedet. Der falder helt naturligt en ro over dem, der kommer på besøg og i sidste ende besluttede vi os for at skabe et anderledes hotel, hvor den egentlige luksus består i at bo midt i naturen” udtaler Sandra Sälleteg om tilblivelsen af Trakt Forest Hotel.

De enkelte huse, der udgør hotellet er designet som ”flydende værelser” og skaber minimal forstyrrelse mellem træerne. Smalle stier leder gæsterne til deres værelser, hvor skandinavisk simplicitet er kombineret med luksuriøs komfort i hjertet af skoven. Frem for alt er det landskabet, udsigten og stilheden, der betyder noget her. Værelserne fungerer som små suiter, der har eget bad og toilet, hvilket i sig selv er en luksus ude i midt i skoven. Så snart man træder ind i værelset byder skoven velkommen fra et stort vindue i stuen. I modsatte ende er soveværelset placeret med et ovenlysvindue over en høj smuk seng. Her kan man kigge på den store åbne stjernehimmel, når man tager afsked med dagen.

Fra køkkenet serveres vidunderlig mad tilberedt af lokale råvarer såsom oksekød fra gårdens græssende køer og lokalt dyrkede grøntsager fra egen køkkenhave eller de omkringliggende gårde. Der serveres bl.a. bøf med ristede rodfrugter, langtidsvildt og æblekompot tilberedt af gårdens æbler.

En uforglemmelig oplevelse i naturen kan bookes fra d. 15. november 2021 og hotellet åbner for besøgende i sommeren 2022.

NYHEDER
Find de seneste historier og billeder fra Sydsverige og andre Atlantic Link-kunder HER
DOWNLOAD
Download pressemeddelelse som word-dokument og billeder HER
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Strandvejen 125
2900 Hellerup

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
www.atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from Visit South Sweden, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.