Norwegian Prima underholdning
Åbn pressemeddelelsen i din browser
                                                                   

NORWEGIAN CRUISE LINES NORWEGIAN PRIMA DEBUTERER MED INTERAKTIV OPSIGTSVÆKKENDE UNDERHOLDNING OG OPLEVELSER OMBORD


"Summer: The Donna Summer Musical" indtager den centrale scene som hovedforestillingen i Broadway-stil

Virksomheden introducerer flere First-At-Sea-innovationer, herunder et transformerende teater/natklub i tre etager, live quizprogrammer, tre-etagers racerbane og de hurtigste rutsjebaner i frit fald

Norwegian Prima får base i Galveston, Texas for vintersæsonen 2023/24
KØBENHAVN (21. september 2021)
Norwegian Cruise Line, innovatøren inden for globale krydstogtrejser med en 54-årig grænsebrydende historie, har løftet sløret for den kommende alsidige underholdning og ligeledes oplevelser tilgængelige ombord på Norwegian Prima, virksomhedens mest efterspurgte skib nogensinde.

Fartøjet, som er det første af seks skibe i NCL’s helt nye Prima Class, der debuterede med rekordstort salg og anerkendelse, da det blev annonceret i maj tidligere i år, afslører nu den Tony Award®-nominerede musical “Summer: The Donna Summer Musical” som interaktiv hovedforestilling. Norwegian Prima præsenterer også talrige debuter i krydstogtsindustrien og nye forbedrede oplevelser ombord, når skibet sætter sejl i august 2022, herunder verdens første scene, der forvandles fra et tre-etagers teater til en natklub i Vegas-stil, rutsjebaner i frit fald og den største væddeløbsbane til søs.

"Vi løfter ikke kun gæstens oplevelse, vi giver det et adrenalinsus og vækker sanserne," udtaler Harry Sommer, President og CEO for Norwegian Cruise Line. "Da vi lancerede Norwegian Prima, var det med ambitioner om at overgå forventningerne og give vores gæster flere vidder, ypperlig service, gennemtænkt design og en række uforglemmelige oplevelser. Den seneste afsløring af vores lineup af underholdning og aktiviteter ombord kommer til at have den wow-faktor, gæsterne har længtes efter på en længe ventet krydstogtsferie. ”

Fordybende stjerneunderholdning
Fra det stærke produktionshold bag "Jersey Boys", som for nuværende findes på Norwegian Bliss, kommer "Summer: The Donna Summer Musical." Dette er historien om Donna Summers opblomstring fra ung stjerne til diskodronning med mere end 20 af Summers megadiskohits, herunder "Bad Girls", "Last Dance" og "Hot Stuff." Den 75 minutters fordybende produktion bliver den første til søs, hvor selve teatret forvandler sig til et diskotek, og gæsterne kan blive en del af showet og danse til alle tiders Summers disko-medleyer.

Det unikke dansehold bringer gæsterne fra "Summer"-disko-glam til neonlysene i "Light Balance Universe" med Light Balance, the golden buzzer-vinder fra "America's Got Talent", og tager deres imponerende visuelle effekter og stil med til Norwegian Prima. Gæsterne vil opleve koreografi og akrobatik med høj energi som del af et spektakulært lysshow.

Prima Teater og natklub: Et multifunktionelt mesterværk
Alle Norwegian Primas hovedforestillinger, herunder nogle af de nye oplevelser ombord, vil stå i centrum i dette banebrydende transformationsteater. Den tre-etagers scene, der er designet til problemfrit at konvertere rummet fra en topmoderne performance-scene til et ekspansivt dansegulv, får et siddepladsområde, der kan tilpasses, og ærefrygtindgydende bevægelig LED-skærm, der sænkes ned fra loftet og er næsten halvdelen af lokalets størrelse. Den ekstravagante natklub med høj energi og SENSORIA-tema giver klubgængere en ud-af-kroppen-oplevelse, hvor de kan danse til langt ud på natten og nyde et kalejdoskop af energisk musik og innovative specialeffekter.

Interaktivt live quizprogram underholdningsekstravaganza
Norwegian Prima rykker grænserne for gæsteunderholdning med sine interaktive LIVE på NCL-quizprogramoplevelser, hvor det er muligt for publikum at være en del af showet og desuden at vinde utroligt store præmier. Disse fordybende produktioner er drevet af Fremantle Media, verdens førende inden for at skabe, producere og distribuere indhold, som forvandler Prima Theatre og Nightclub til én stor produktion, hvor gæsterne kan deltage i nogle af verdens mest legendariske quizprogrammer herunder:

• "The Price is Right LIVE on NCL", hvor gæsterne kan "Come on Down" og byde sig frem til at deltage i quizzer og få mulighed for at dreje hjulet for en chance for at vinde stort i quizopgøret.
• "Supermarket Sweep LIVE på NCL", hvor Prima Theatre og Nightclub forvandles til en dagligvarebutik i fuld skala, hvor hold af deltagere kører løb i gangene i et hurtigt quizprogram med trivia-spørgsmål, produktkendskab og hastighed.
• "Press Your Luck LIVE on NCL" bringer spændingen til søs med en amerikansk familiefavoritspilklassiker, hvor gæsterne er oppe mod det store bræt for at besvare trivia-spørgsmål i håb om at vinde stort.
• "Beat the Clock LIVE on NCL" er den ultimative holdquiz, hvor gæsterne får brug for held, hurtighed og strategi for at fuldføre sjove udfordringer på tid.

Forbedrede aktiviteter for enhver smag
Som det eneste krydstogtselskab, der tilbyder gokarts til søs, udvider NCL på Norwegian Prima og tilbyder den største og første racerbane i tre etager nogensinde med Prima Speedway. Med en racerbane på mere end en kvart kilometer i længden (420 meter) og 22 procent større end den nuværende racerbane på Norwegian Encore, når denne speedway nu rundt og gennem skibets skorsten og kan prale med 14 nervepirrende sving, hvor 15 racere ad gangen kan køre på det åbne hav og nå hastigheder på mere end 50 km/t. Når racerne har afsluttet deres ultimative spændingstur, kan de slappe af på den nye Prima Speedway Bar, der ligger under racerbanen.

For gæster, der leder efter det mest ekstreme adrenalinsus på havet, kan Norwegian Prima prale af The Drop, som er verdens første tørfaldsrutebane med frit fald, hvor gæsterne oplever et 10-etagers fald, der når de højeste G-kræfter blandt alle krydstogtselskaber- og skibe; mere G end en accelererende F1-racerbil. På-kanten-af-sædet-oplevelsen er i skarp konkurrence med The Rush med duellerende tørsliske, hvor gæsterne kan dyste mod hinanden om den ultimative håneret.

Virksomhedens populære indendørs virtuelle spilkompleks, The Galaxy Pavilion, er også opdateret og tilbyder gæsterne 14 forlystelser at vælge imellem, herunder fire nye hyper fordybende simulatoroplevelser, der kun er tilgængelige på Norwegian Prima: To forskellige escape rooms og en Topgolf Swing Suite, der er den eneste Topgolf Swing Suite tilgængelig til søs. Topgolf Swing Suite leverer en fordybende spil- og social oplevelse med en række forskellige Topgolf-spil, verdenskendte virtuelle golfbaner og spil med flere spillere. Topgolf Swing Suite drives af Full Swing golfsimulatorteknologi, den samme simulator, der bruges af PGA Tour-spillere som Tiger Woods og Jon Rahm.

Norwegian Prima debuterer også med nye ekstra aktiviteter for gæster i alle aldre med The Bull's Eye, et twist på det klassiske dartspil med et sofistikeret videosporingssystem, der automatisk beregner hver gæsts score og endda tilbyder øjebliksgengivelse for at sikre et sjovt og konkurrencedygtigt spil. NCL introducerer desuden Tee Time, en super version af minigolf, hvor gæsterne kan nyde ni interaktive huller til en baggrund i Vegas-stil og endda have en chance for at vinde præmier.

Som en del af skibets Aqua Park og Main Pool-område, får Norwegian Prima krydstogtselskabets første Tidal Wave-vandrutsjebane med brusende surf, hvor gæsterne kan surfe i et rør for at fange den perfekte bølge. Gæster, der ønsker at slappe af, kan gøre det i et af to infinity-spabade eller andre af områdets brusende vandoplevelser.

Vibe Beach Club, NCL’s område kun for voksne, genkaldes på Norwegian Prima og yder forbedrede oplevelser, herunder en dedikeret bar og to infinity-spabade, hvor gæsterne kan nyde havets horisont i fritiden.

Syd Norman's Pour House, den klassiske rockklub og gæstefavorit ombord, gør sit Rockstar-comeback på Norwegian Prima, efter konceptet oprindeligt debuterede på Norwegian Breakaway i 2018. Spillestedet byder på et glamourøst husorkester, der spiller de største rock-sange nogensinde fra Aerosmith til Led Zeppelin. Der kan grines på det åbne hav med The Improv at Sea comedy club, der viser standup-forestillinger mod et intellektuelt "Science of Comedy"-tema.

Norwegian Primas hjemmebase i Galveston, Texas
Efter Norwegian Prima afslutter sine bucket-liste-ruter det indledende år som branchens nyeste skib, bliver hun det eneste fartøj i løbet af vintersæsonen 2023/24, der tilbyder syv dage lange rejser til det vestlige Caribien fra Galveston, Texas. Disse rejseplaner byder på de mest omfattende havneoplevelser i regionen, hvor hver rejseplan besøger fire havne. Norwegian Prima lægger til i Costa Maya og Cozumel i Mexico; i Harvest Caye, som er Caribiens førende ødestination i Belize og eksklusiv for NCL's gæster, samt Roatan Island i Honduras, hvor alle besøg inkluderer mellem otte og ni timer i havn.

Norwegian Prima begynder rejser i sommeren 2022 og er 294 m. lang, vejer mere end 142.000 bruttoton og kan rumme 3.215 gæster med dobbelt belægning.

For gengivet billed- og videomateriale af det helt nye Norwegian Prima klik venligst her.

For mere information om Norwegian Cruise Lines skibe og deres rejseplaner, eller for at booke et krydstogt, Kontakt venligst en rejseagent eller besøg www.ncl.com.
Om Norwegian Cruise Line
Som innovatør i branchen for globale krydstogter har Norwegian Cruise Line i mere end 54 år nedbrudt grænserne for traditionelle krydstogter. Rederiet har især revolutioneret branchen ved at tilbyde gæsterne mulighed for fleksibilitet til selv at sammensætte den ideelle ferie med deres egen foretrukne tidsplan uden tildeling af spise- og underholdningstidspunkter og uden formelle dresscodes. I dag består NLC's flåde af 17 moderne skibe, der besejler op mod 300 af verdens mest attraktive destinationer, herunder Great Stirrup Cay, som er virksomhedens private ø i Bahamas, og deres feriecenter Harvest Caye i Belize. Norwegian Cruise Line leverer ikke kun fremragende service til gæsterne fra land til hav, men tilbyder også et bredt udvalg af muligheder for prisvindende underholdning og spisning samt forskellige former for indkvartering på tværs af flåden, herunder staterooms til folk, der rejser alene, mini-suiter, spa-suiter og The Haven by Norwegian®, som er virksomhedens skib-i-skibet-koncept.
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Strandvejen 125
2900 Hellerup

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from NCL, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.