Din guide til
Skåne, Småland, Halland, Blekinge, Øland
Åbn pressemeddelelsen i din browser, klik her.
                                                                   
Hjemmeside     Instagram     Download materiale    
Bo helt unikt i Sydsverige

Vil du bo naturskønt midt i den svenske skov eller skærgård, i et gammelt fængsel
eller måske bare være omgivet af fantastisk kunst? Overalt i Sydsverige findes der helt særlige overnatningsmuligheder, der med garanti vil gøre dit besøg i regionen ekstra mindeværdigt.
Photo Credit: Mike Karlsson-Lundgren
Stedsans farm & restaurant
Stedsans er et skovresort i Sydsverige skabt af de danske kokke Mette Helbæk og Flemming Schiøtt Hansen. Her finder du enkle hytter, en no harm-farm og selvfølgelig en restaurant. Stedsans ønsker at vise, at luksus, ægte bæredygtighed og velvære går hånd i hånd. I weekenden byder skovrestauranten på en ægte jord-til-bord oplevelse og serverer en eksklusiv 5-retters menu, hvor næsten alle råvarer er lokalt dyrket og høstet blot minutter eller timer inden servering.
Photo Credit: Caroline Andersson
Villa Surf Garden
Villa Surf Garden har den bedste beliggenhed langs kysten mellem Falkenberg og Halmstad. I den lille charmerende landsby Ugglarp finder du en dejlig oase, der er så meget mere end et Bed & Breakfast. Her har du pool og jacuzzi, sauna og udendørs bruser og havet og naturen lige ved siden af. Nogle af Skandinaviens bedste kitesurfingsteder er i nærheden, og området er et mekka for kitesurfere. Hvorfor ikke prøve SUP, yoga, wakeboard, RAW-cykler, padle, golf eller måske en vandretur i strandskoven?
Photo Credit: Nature Shelter Hotel
Nature Shelter Hotel
Nature Shelter Hotel er et urbant hotel midt i naturen på toppen af Hallandsåsen og Skåneleden. Scenograf Jeanette Gostomski står bag talrige designinitiativer i Malmø og Helsingborg i de seneste år. Hendes partner Peter Bengtson har drevet restauranter i Malmø som Kwai Tsan, Mandarin, Grilljanne, Slagthuset og cykelhotellet Ohboy. Parret har nu overtaget Åsljungagården i det nordlige Skåne for at åbne et hotel og en restaurant under navnet Nature Shelter Hotel. Målgruppen er byfolk, der vil vandre på Skåneleden, cykle og padle. ”Vi er midt i naturen, men det skal føles lidt som Berlin,” siger de.
Photo Credit: Jimmy Wik
Garpen - En perle i Kalmarsund
Garpen er en ø i Kalmarsund, som ligger cirka to kilometer udenfor Bergkvara. Gå ikke glip af et besøg eller en overnatning i et tidstypisk fyrmesterhus. Det unikke og kulturhistoriske miljø giver dig en helt særlig oplevelse udover det sædvanlige.
Photo Credit: Alexander Hall
Aspö lotstorn
I Aspös pilottårn bor du med 360-graders udsigt udover Karlskrona-skærgården. Fra de fem hotelværelser i tårnet har du udsigt til alle retninger og fra Utkiken, rummet helt øverst, kan du nyde endnu mere af udsigten. Ved siden af pilottårnet er der også tre kabiner med værelser i hostel standard. Glem ikke at udforske resten af øen – Aspö er fantastisk, selv fra jorden.
Photo Credit: Anette Andersson
STF Smygehuk Lighthouse
Dette er det sydligste hostel i Sverige beliggende i et gammelt fyrmesterhus. Det er omgivet af en skøn have, havets friske brise og selvfølgelig fyrtårnet med en fantastisk udsigt fra toppen. Ved siden af hostelet finder du Smygehuk – det sydligste punkt i Sverige, med den gamle fiskerihavn, røgeri, café og butikker.
Photo Credit: Daniel Ehn
Hotel Havana
Hotel Havana har et gennemført cubansk tema, hvilket er tydeligt på både de 40 hyggelige hotelværelser og restauranten med tilhørende rom-bar og cigarlounge. Efter sine mange ture til Cuba har hoteldirektøren kurateret en stor samling af genstande, der pryder hotellet. Aallerede når du tager det første skridt ind i foyeren, får du en følelse af at være landet i Havana. Hotellets spa – Hemingwaybadet – byder blandt på andet pool, spabad, afslapning, dampbad, sauna og massage.
Photo Credit: Alexander Hall
Kosta Boda Art Hotel
I Kosta, midt i det smålandske ’Glasriket’, ligger Kosta Glasbruk, der har eksisteret siden 1742 og i dag er det største inden for både brugsglas og kunstglas. På Kosta Boda Art Hotel har de mest berømte glaskunstnere kunnet vise deres designs på hele hotellet, der er sprængfyldt med farve og form. Ikke mindst i den koboltblå glasbar af Kjell Engman, eller den storslåede indgang med en sandstøbt glasbåd og en kæmpe glaskrone signeret af den verdensberømte designer Bertil Vallien.
Photo Credit: Alexander Hall
Kronohäktet Karlskrona – En fængslende nat i Blekinge
Tilbring en nat i bag lås og slå helt frivilligt og i et fantastisk miljø i det historiske Karlskrona. Den gamle fredede bygning er nu en restaurant og hostel med 32 celler, hvor du kan overnatte midt i skærgården, lige ved siden af Marine Museum og med byens centrum en kort gåtur væk. Book et værelse på Kronohäktet Hostel for at prøve livet bag tremmer i en celle, som du låser indefra.
NYHEDER
Find de seneste historier og billeder fra Sydsverige og andre Atlantic Link-kunder HER
DOWNLOAD
Download pressemeddelelse som word-dokument og billeder HER
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Strandvejen 125
2900 Hellerup

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
www.atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from Visit South Sweden, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.