Din guide til
Skåne, Småland, Halland, Blekinge, Øland
Åbn pressemeddelelsen i din browser, klik her.
                                                                   
MICHELIN Guiden til Norden 2021 er ude!

De nye priser i gastronomi anerkender flere restauranter i Sydsverige. Debutanter på listen, så vel som gengangere, kan nu brillere med én af de eftertragtede stjerner og en enkelt af restauranterne løber også med en Michelin Green Star. Bon appetit!
Billede: Restaurant Äng, Ästad i Halland


Disse restauranter i Sydsverige er med i den nye MICHELIN Guide

Restaurant Äng - FÅR SIN FØRSTE STJERNE

På Äng, restauranten på vingården Ästad, kan du nyde en skandinavisk smagsmenu med ingredienser fra det hallandske landskab. Oplev spændende variationer af ingredienser fra lokale skove, enge, søer og gårde. De kreative menuer produceres i harmoni med naturen og følger de skiftende årstider. Äng har også modtaget anerkendelsen Michelin Green Star for restaurantens arbejde med bæredygtighed.
Læs mere om restauranten her.

Hotell Borgholm - FÅR SIN STJERNE TILBAGE
På dette historiske hotel serveres smagsmenu med lokale ingredienser fra smukke Öland og meget af det kommer fra restaurantens egen dejlige have. Hotell Borgholm har tidligere haft en stjerne, som frafaldt da den daværende kok i 2019 overgav restauranten til nye ejere. Nu kan Hotel Borgholm altså igen pryde væggen med en Michelin-stjerne.
Læs mere her.
Restauranter i Sydsverige
som bevarer deres stjerner
PM & Vänner, billedet (1 stjerne)– hotel- og restaurantgruppe i Växjö, Småland med en filosofi baseret på de tre hjørnesten skov, eng og sø.

Vollmers (2 stjerner) – tager den skånske gastronomi til nye højder med åbent sind og kreativitet og fremhæver smagen og karakteren i omhyggeligt udvalgte lokale råvarer under ledelse af den danske Chefkok Andreas Ring Kjeldsholm Hansen.
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Strandvejen 125
2900 Hellerup

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
www.atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from Visit South Sweden, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.