The Great Cruise Comeback
Åbn pressemeddelelsen i din browser
                                                                   

NORWEGIAN CRUISE LINE FEJRER YDERLIGERE TO SKIBES TILBAGEVENDEN I MIDDELHAVET

– En tredjedel af krydstogtselskabets 17 skibe store flåde er tilbage i drift –


København (13. september 2021)
Norwegian Cruise Line (NCL) innovatøren inden for krydstogtrejser markerede i dag endnu en milesten i deres Great Cruise Comeback med omplaceringen af Norwegian Epic og Norwegian Getaway i Middelhavet. En tredjedel af NCL’s flåde på 17 skibe er nu tilbage i drift og byder gæster velkommen ombord efter virksomhedens suspension på over 500 dage.

Norwegian Epic, det fjerde af rederiets 17 skibe, der genoptog driften, gennemførte med succes sin første rejse til de mest eftertragtede havne i Spanien og Italien fra Barcelona. Under den 7-dages sejlads lagde Norwegian Epic til i Livorno, indgangen til renæssancearven i Toscana og Firenze, Rom (Civitavecchia), Napoli, Cagliari (Sardinia) og Palma (Mallorca).

NCL bekræftede virksomhedens engagement i at hæve gæstoplevelsen til søs og debuterede en helt ny The Haven by Norwegian™ ombord på Norwegian Epic efter en omfattende renovering i Marseille, Frankrig i slutningen af 2020. Norwegian Epic debuterede som den første i flåden med virksomhedens eksklusive skib-inden-et-skib koncept i 2010, komplet med private faciliteter, dedikerede service og den mest luksuriøse indkvartering om bord. Den nylige renovering resulterede i 75 nytænkte og opgraderede suiter kombineret med nydesignede oplevelser, herunder The Haven Restaurant og The Haven Courtyard Pool og Sundeck. Norwegian Epic har et af de største The Haven-områder i NCL-flåden.

"Det har været spændende at se vores Great Cruise Comeback udfolde sig i løbet af de sidste tre måneder, hvor en tredjedel af vores flåde nu tilbyder uforglemmelige ferieoplevelser", udtaler Harry Sommer, President og Chief Executive Officer for Norwegian Cruise Line. “Glæden ved at genforenes med vores skibsfamilier og byde vores gæster velkommen ombord vil aldrig udeblive. At være i stand til at vende tilbage til en af vores mest populære hjemhavne i Europa, der debuterede den nyrenoverede The Haven by Norwegian™ ombord på Norwegian Epic, er et vidnesbyrd om vores urokkelige engagement i ekstraordinær kvalitet og at hæve standarden for ekspertise på tværs af vores flåde. ”

"Vi er begejstrede for at byde NCL velkommen tilbage til Barcelonas havn", udtaler Jose Alberto Carbonell, Managing Director for Port of Barcelona. ”I løbet af de sidste 18 måneder har vi arbejdet flittigt med NCL-teamet for at sikre en sikker genoptagelse af krydstogter fra Barcelona for gæster, besætning og borgerne i vores by. Vi er glade for endelig at kunne fejre comebacket ved at sejle sammen. ”

Samtidig drager Norwegian Getaway i dag på sin første rejse fra Rom (Civitavecchia). Til og med den 25. oktober sejler hun en blanding af 10- til 11-dages græske øer, og lægger til ved Dubrovnik, Korfu, Katakolon- NCL's nyeste ombordstigningshavn på Peloponnes-halvøen- Santorini, Mykonos, Napoli og Livorno (Firenze/Pisa). Med op til 13 timer i hver havn og ikke mere end to dage til søs kan gæsterne bruge deres dage på at udforske gamle ruiner og middelalderlig arkitektur eller blot nyde en række af regionens berømte retter.

"Med vores mangeårige partnerskab med NCL, er vi glade for at byde Norwegian Epic og Norwegian Getaway velkommen tilbage til Port of Civitavecchia i denne måned og se begge skibe tage deres første rejse fra vores kyster i næsten to år," udtaler Pino Musolino, President og Chief Executive Officer for Port System Authority of the Central Northern Tyrrhenian Sea. “Krydstogtsindustrien er en vigtig hjørnesten for vores land og region og bidrager hvert år med mere end € 400 mio. til økonomien alene i Civitavecchia-territoriet og sørger for mere end 1.800 jobs. Således kunne vi ikke være mere begejstrede for at byde både NCL’s besætning og gæster velkommen tilbage og ser frem til at arbejde tæt sammen med NCL -teamet igen.”

NCL genstartede krydstogtrejser den 25. juli 2021 efter mere end 500 dages suspension, hvor Norwegian Jade lancerede syv dage lange ruter til de græske øer. Selskabets flådeomlægning vil fortsætte i partnerskab med lokale regeringer og er styret af de robuste protokoller i linjens SailSAFE-sundheds- og sikkerhedsprogram, der inkluderer, at al besætning og alle gæster skal være fuldt vaccineret for at stige ombord til og med den 31. december 2021. I samarbejde med de førende eksperter fra SailSAFE Global Health and Wellness Council vil NCL's protokoller regelmæssigt blive evalueret og ændret efter behov, baseret på videnskabsbaserede beslutninger for at beskytte gæster, besætning og de destinationer, de besøger. Efterhånden som protokoller udvikler sig og yderligere oplysninger bliver tilgængelige, vil opdateringer blive offentliggjort på https://www.ncl.com/fr/en/sail-safe.

For mere information om virksomhedens prisvindende flåde af 17 skibe og verdensomspændende rejseplaner, eller for at booke et krydstogt, besøg www.ncl.com eller kontakt en rejseagent.

NYHEDER
Find de seneste historier og billeder fra Norwegian Cruise Line og andre Atlantic Link kunder HER.
DOWNLOAD
Download teksten som et word-dokument HER.
Download billeder HER.
Om Norwegian Cruise Line
Som innovatør i branchen for globale krydstogter har Norwegian Cruise Line i mere end 54 år nedbrudt grænserne for traditionelle krydstogter. Rederiet har især revolutioneret branchen ved at tilbyde gæsterne mulighed for fleksibilitet til selv at sammensætte den ideelle ferie med deres egen foretrukne tidsplan uden tildeling af spise- og underholdningstidspunkter og uden formelle dresscodes. I dag består NLC's flåde af 17 moderne skibe, der besejler op mod 300 af verdens mest attraktive destinationer, herunder Great Stirrup Cay, som er virksomhedens private ø i Bahamas, og deres feriecenter Harvest Caye i Belize. Norwegian Cruise Line leverer ikke kun fremragende service til gæsterne fra land til hav, men tilbyder også et bredt udvalg af muligheder for prisvindende underholdning og spisning samt forskellige former for indkvartering på tværs af flåden, herunder staterooms til folk, der rejser alene, mini-suiter, spa-suiter og The Haven by Norwegian®, som er virksomhedens skib-i-skibet-koncept.
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Strandvejen 125
2900 Hellerup

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from NCL, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.