Din guide til
Skåne, Småland, Halland, Blekinge, Øland
Åbn pressemeddelelsen i din browser, klik her.
                                                                   
September er højsæson for høstfestivaler i Sydsverige

Efteråret er på vej og traditionen tro står madoplevelserne i kø på den anden side af Øresund. I september måned afholdes der høstfestivaler og madevents overalt i Sydsverige, hvor lokale specialiteter og bæredygtighed er i fokus. Bon appetit!
MAT2021 – Et unikt madevent i hjertet af Småland
Hvert år i september samles foodies i madbyen Växjö om lokalt produceret og bæredygtig mad. MAT har i mere end et årti været et samlingspunkt for lokalt producerede og bæredygtige fødevarer. Eventets program vil i år strække sig over en hel uge med oplevelser spredt udover mange lokationer.
Photo Credit: Alexander Hall
Restaurantfest i madbyen Växjö
I løbet af MAT2021 arrangeres der fra den 11.-18. september restaurantdage i Växjö. Restauratørerne har planlagt menuer, happenings og sjove overraskelser under temaet lokal mad og bæredygtighed overalt i byen. Lille Växjö huser både en Michelin-restaurant, restauranter med forskellige specialiteter og økologiske gårde midt i byen – så her er noget for enhver smag! Forvent en festlig stemning på gader og pladser!
Photo Credit: matsmaland.se
MAT-runden i Kronoberg
I weekenden den 18.-19. september kan du besøge 67 forskellige landbrug, gårdbutikker og caféer i det sydlige Småland. Fra Älmhult i syd til Åseda i nord. En afstand på 100 km, så afsæt begge dage. Konceptet MAT-runden blev introduceret i 2020 og blev en folkefest og en hyldest til små fødevareproducenter, restauranter og gårdbutikker på landet. Her får besøgende en helt unik mulighed for at møde producenterne, dele deres oplevelser, finde nye madfavoritter og blive inspireret. Find kortet her.
Photo Credit: Miriam Preis
Madfestival i Skåne
Skånes madfestival er et unikt initiativ for madentusiaster, der afholdes den 18.-19. september i Citadel-området i Landskrona, der huser Nordens bedst bevarede slot fra 1500-tallet. Festivalen er samlingssted og små og store fødevareproducenter, der sammen ønsker at drive gastronomisk udvikling fremad. Både lokale foodies, kulinariske turister og børnefamilier bliver lovet spændende oplevelser med det allernyeste og bedste af skånsk madkultur krydret med live musik, børneunderholdning og Grill-SM.

Vil du opleve Skånes madfestival?
Vi afholder en presserejse d. 16.-19. september og der er stadig ledige pladser til madglade journalister fra danske medier. Kontakt os hvis du er interesseret: lh@atlanticlink.net.
Høsttid i Halland
Fra august til og med oktober åbner Halland sit velsmagende spisekammer, der byder på friskhøstede lækkerier og skønne arrangementer med mad og drikke i fokus uge efter uge. Det er let at finde god mad, der dyrkes og tilberedes med kærlighed.
Photo Credit: OskarAlbrektson
Farmers Market i Halland
Oplev ægte Nashville-atmosfære i Halland den 11.-12. september. Farmers Market vender tilbage for 6. gang, for at hylde madproducenter fra Halland og omegn! Som besøgende kan du shoppe, smage og nyde lokale råvarer fra passionerede producenter, opleve live musik og møde kunstnere og designere fra vestkysten, der sælger deres kreationer. Festivalen finder sted hos Strömma Farmlodge, kl. 11-16. Entré 120 kr.
Photo Credit: Thomas Carlén
Høstfestival Tjolöholms Slot
Når efteråret er på vej, er der fest på slottet! Den 17.-19. september kan du møde lokale madproducenter, shoppe lokale fødevarer og håndværk på Tjolöholms Slot. Til høstfestivalen er det muligt at smage og købe friskhøstede grøntsager og lokalt producerede lækkerier direkte fra producenterne. Der er aktiviteter og oplevelser for hele familien; mød lokale landmænd, besøg husdyr, leg i Tjolöholms legeland, afprøv landbrugsmaskiner og få en ridetur eller hestevognstur rundt på ejendommen.
NYHEDER
Find de seneste historier og billeder fra Sydsverige og andre Atlantic Link-kunder HER
DOWNLOAD
Download pressemeddelelse som word-dokument og download billeder HER
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Strandvejen 125
2900 Hellerup

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
www.atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from Visit South Sweden, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.