Din guide til
Skåne, Småland, Halland, Blekinge, Øland
Åbn pressemeddelelsen i din browser, klik her.
                                                                   
Glamping i Sydsverige

Oplev naturen som aldrig før! Du skal ikke længere end til Sydsverige, for at finde helt unikke glamping-overnatninger midt i naturen. Bliv klogere på hvor du kan glampere i Småland, Skåne, Blekinge og Halland her.
KROKSJÖNS SKOVRETREAT, HYLTE
Glamping i beroligende natur med skovspa, træfyret sauna, boblebad, udendørs madlavning, vandrestier, søsvømning og afslapning.
KROKSJÖNS SKOVRETREAT
SANDFALLET GLAMPING
SANDFALLET GLAMPING, VEINGE
Kom tættere på naturen og dig selv med en unik glampingoplevelse uden for Veinge i det sydlige Halland. Du bor komfortabelt i vores specialbyggede luksus-Lya. Gavlene er udstyret med et lærred, der kan åbnes helt. Det giver dig en vidunderlig følelse af frihed og af at bo midt i naturen. En smuk sengehimmel beskytter dig mod insekter. Hævede trægulve og et trætag beskytter dig mod nattens fugt og giver en hyggelig følelse.
GLAMPING BELL TENT, FALKENBERG
I en stor dejlig have med fuglefløjt, rislende blade, et lille udekøkken, grill og hængekøjer, overnatter du i et stort lærredstelt. Bad og toilet deles med værten, hvis ikke du benytter dig af et nybygget udendørs toilet med bruser. Morgenmad serveres i den behagelige udendørs bar. Teltet måler 4,5 meter i diameter, har elektricitet og et lille køleskab. Fra teltet er der 7 minutters gang til havet og ca. 1 km til Falkenberg centrum.
BENGTZELIS GLAMPING, HALMSTAD
Hvis du leder efter en romantisk getaway for to, er dette det perfekte sted. Eller for familier med børn, der vil nyde en vidunderlig oplevelse i glampingtelt med naturen helt tæt på. Bengtzelis Glamping ligger smukt midt i Steninges bøgeskov, kun få minutter fra havet. Teltet er hyggeligt og romantisk dekoreret med fund fra lokale vintagebutikker, auktioner og loppemarkeder. Her tilberedes maden på bål, mens solen går ned bag trætoppene.
A SOULFUL GLAMPING, VILLSHÄRAD
I en stor privat og naturskøn have venter et hyggeligt indrettet glampingtelt på dig. Hos A Soulful Glamping har du som gæst adgang til egen grillplads, hvor du kan tilberede din mad over åben ild. Der er også en hængekøje - perfekt at slappe af og filosofere i. Her bor du stressfrit, simpelt og tæt på naturen. I området er der gode vandrestier, så benyt lejligheden til at udforske omgivelserne. Og du har kun 1,5 km til stranden og badning. Ren livskvalitet!
RIDER’S GLAMPING
RIDER’S GLAMPING, VARBERG
På Rider’s Glamping, 13 km nord for Varberg, er det lagt op til en anderledes, men behagelig overnatning med en høj hygge-faktor i hestens shelter. Med topplacering langs Kattegattleden med kunst og restauranter i nærheden. Hvis du kommer ridende, vil din hest have sin egen paddock at hvile i. Her vågner du op til en god morgenmad med friskbrygget kaffe og en stor portion grød.
ERIKSBERG HOTEL & SAFARIPARK
ERIKSBERG HOTEL & SAFARIPARK, TRENSUM
Nu har du muligheden for at bo i et arkitekttegnet glampingtelt, der ligger på et bjerg midt i Nordens største safaripark med en fantastisk udsigt over Färsksjön, hvor en af verdens største populationer af røde åkander blomstrer fra midsommer til september. Glampingteltets indretning er unikt og gennemført – tekstiler, egetræ og messing gør indretningen eksklusiv og tidløs. Midt i teltet er placeret en dejlig brændeovn, der spreder hyggelig varme til dem, der ønsker det. Glampingteltet er beregnet til to voksne. Morgenmad serveres på gården.
DESTINATION TÄRNÖ
DESTINATION TÄRNÖ, BLEKINGE
Velkommen til Tärnö, en ø beliggende den ydre skærgård ved Karlshamn. Øen kan nås med båd fra Karlshamn og Matvik. Oppe fra Drakaberget, ved Sveriges ældste fyrtårn af træ, har man en fin udsigt over skærgården. Destination Tärnö udvikler bæredygtige overnatningsoplevelser, hvoraf Glamping er årets store nyhed! Glampingteltene placeret ved Märraberget giver en fantastisk nærhed til både øhavets natur og havet. I teltene får gæster den følelse af fred og frihed, som naturen giver, men samtidig en stor dosis bekvemmelighed og komfort: I teltet kan du falde i søvn til lyden af bølger under et dejligt tæppe og vågne op til en velsmagende morgenmadskurv, der kan nydes på terrassen.
URSHULT CAMPING
URSHULT CAMPING, URSHULT
Her bliver du mødt af en fantastisk udsigt over Åsnenssøens klare vand hver morgen. Du vågner i fred og ro op til fuglefløjt og nyder derefter en dejlig morgenkurv på terrassen, kun få meter fra vandet. Som et luksushotelværelse, men i et telt ude i naturen. Ikke langt fra campingpladsen ligger Sveriges nyeste nationalpark Åsnen, en søgruppe med mere end tusind øer. Lej en cykel og lav en udflugt til en af indgangene Trollberget eller Sunnabron, eller oplev Åsnen i kajak, i robåd eller på SUP.
MYCKLAFLONS CAMPING
MYCKLAFLONS CAMPING, EKSJÖ
Beliggende i rolige omgivelser ved siden af den smukke sø, Mycklaflon, finder du Mycklaflons Camping. Glampingpladsen tilbyder tre typer safaritelte; Karlsson, Nilsson og Svensson. Safari-teltene Nilsson og Svensson er nye og kan bookes i højsæsonen. Safari-teltet Karlsson er ældre og derfor billigere. Alle telte er til max. 5 personer. Teltene er udstyret med trægulve, luksussenge med springmadrasser, køjeseng og en enkeltseng. Sovepladserne er adskilt. Der er et komplet og mobilt køkken, der også kan bruges udendørs. Grill, køleskab med fryserum, vindue med myggenet, overdækket terrasse indrettet med bord, bænke og liggestole. Nærområdet byder på mange aktiviteter blandt andet badning, vandring, fiskeri, windsurfing, kanosejlads, ridning og cykling.
ARILDS VINGÅRD
ARILDS VINGÅRD, NYHAMNSLÄGE
Som nabo til Coasters Hideaway ligger Arilds vingård. Sidste år blev deres nye glampingtelte indviet, og fra i år kan du handle lokalproducerede varer i den lille markedshal, der huser produkter fra landmændene i Kullen-bygden. Arilds vingård sigter mod at producere vin med så lidt miljøpåvirkning som muligt, uden brug af konventionelle tilsætningsstoffer – selv ukrudtsbekæmpelse klares her af små søde får.

I slutningen af juni åbner Villa Brunnby et stenkast herfra; et nyt spa-hotel der kommer til at byde på både grill og fine dining. Villa Brunnby bliver et sted for alle sanser omgivet af vinmarker og køer!
COASTERS HIDEAWAY, BRUNNBY
I juni åbner en helt ny glamping oplevelse på den spektakulære Jungs vingård i Brunnby. Coasters Hideaway har tre smukke store telte med terrasse, der alle er indrettet med komfortable senge, varme dundyner, puder, tæpper og masser af atmosfære. Coasters dyrker også sæsonbestemte blomster, og er åbne for selvpluk på fredage eller lørdage. I år har de indgået et samarbejde med Folkets Pops Malmö, der laver håndlavet gourmetis!

Coasters Hideaway er det perfekte sted at udforske Kullen-halvøen fra, som byder på charmerende landsbyer, storslået natur og fantastisk mad og vin. En tur langs Krapperups Kyrkoväg fører dig til Kullabergs vingård, hvor du kan spise lokalt produkter fra regionen og smage på gårdens vine i den nyåbnede vinbar, Skänken. Kullabergs vingård arbejder med bæredygtige landbrugsmetoder, og sætter en stor ære i at beskytte biodiversitet i området.
SÄGNERNAS HUS, SANDHEM
Sägnernas hus i Sandhem uden for Mullsjö har i 2021 introduceret helt nye glamping overnatningsmuligheder. Her kan besøgende bo i telte med hotelstandard og stadig være helt tæt på naturen med fuglefløjt, rislende bække og køer der græsser i nærheden. Glampingen tilbyder roomservice med morgenmad og svensk fika (kaffe og kage). Teltene indeholder en skøn opvarmet seng. Desuden findes der toiletter, bad, café og et folkemuseum på området. I nærheden af glampingpladsen er der muligheder for udendørsaktiviteter og sommerlege som kroket, kongespil, frisbee, og dart. Glampingen ligger i naturskønne omgivelser omgivet af marker og skov.
NYHEDER
Find de seneste historier og billeder fra Sydsverige og andre Atlantic Link-kunder HER
DOWNLOAD
Download pressemeddelelse som word-dokument HER
Download billeder HER
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Strandvejen 125
2900 Hellerup

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
www.atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from Visit South Sweden, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.