Din guide til
Skåne, Småland, Halland, Blekinge, Øland
Åbn pressemeddelelsen i din browser, klik her.
                                                                   
Sydsverige inviterer dig til verdens største udendørs bar: The Drinkable Country

I samarbejde med Visit Sweden åbner Visit South Sweden i dag for reservationer til verdens største udendørs bar: The Drinkable Country. Både turister og lokale kan nu nyde 16 unikke svenske drikkeoplevelser på nogle af Sveriges mest naturskønne og fredfyldte steder. Herunder særlige oplevelser i både Skåne, Halland og Småland.

Hver oplevelse varierer efter hvilke naturinspirerede drinks udbyderen har valgt fra regionen. Det kan være alt fra halvdagsoplevelser, hvor du lærer om naturens råvarer, og hvordan de kan bruges til at skabe nye spændende drinks, til enklere alternativer såsom lokalt produceret juice, most, øl eller andet.

The Drinkable Country er et samsurium af smagsoplevelser som findes i den sydsvenske natur. Opskrifterne er udviklet af nogle af Sydveriges førende drikkevareeksperter, herunder Rebecka Lithander, anerkendt sommelier som nu arbejder på den lokalt anerkendte restaurant Mutantur i Malmø. Før hun kom til Mutantur, arbejdede hun på den tostjernede Michelin-restaurant Daniel Berlin.

Initiativet udspringer af The Edible Country verdens største DIY gourmetrestaurant med opskrifter skabt af Michelin-kokke, som Visit Sweden lancerede tilbage i 2019. Konceptet udvides nu med drikkeoplevelser. Ligesom med maden er ideen, at gæsterne enten skal skabe deres egne drikkevareoplevelser af lokale ingredienser med opskrifter fra drikkevareeksperterne eller ved hjælp af en lokal guide.

”Det glæder os meget, at vi nu har udviklet konceptet til at kunne tilbyde drinks, som også er en af Sydsveriges spidskompetencer. Udover den høje kvalitet spænder udvalget bredt fra alkoholfri juice og most til prisbelønnet alkohol fra bryggerier og vingårde i vækst. Vores styrke inden for drikkevarer skyldes i høj grad den store dedikation med hvilken de sydsvenske drikkevareproducenter er med til at sætte fokus på Sydsverige som en gastronomisk destination” udtaler Anna Ek-Gustavsson fra Tourism in Skåne.

Der findes Drinkable Country-oplevelser i Falkenberg (Halland), Kasteberg, Asa, Wallby og Stufvenäs (Småland), Ormanäs, Vånga og Ven (Skåne).

Læs mere om alle oplevelserne og reserver din oplevelse her.

Initiativet er udviklet i tæt samarbejde med regionale turistorganisationer og destinationsselskaber og i overensstemmelse med gældende Covid-19 retningslinjer.

Få mere information
Læs mere om oplevelserne og book her.
Download pressebilleder her.
Om The Edible Country

The Edible Country inviterer besøgende til verdens største gourmetrestaurant; den svenske natur, og til at tilberede sit eget måltid ud af ingredienser, der er tilgængelige i naturen. Efter succesen i 2019 er initiativet udvidet til flere steder i Sverige, hvor borde kan bookes midt i naturen i 2020 og suppleres nu med drikkeoplevelser ved nogle borde, se The Edible Country 2020.
NYHEDER
Find de seneste historier og billeder fra Sydsverige og andre Atlantic Link-kunder HER
DOWNLOAD
Download pressemeddelelse som word-dokument HER
Download pressebilleder HER.
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Strandvejen 125
2900 Hellerup

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
www.atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from Visit South Sweden, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.