Norwegian Prima slår salgsrekord
Åbn pressemeddelelsen i din browser
                                                                   
NORWEGIAN PRIMA DEBUTERER SOM REDERIETS MEST EFTERSPURGTE FARTØJ MED REKORDSALG

Første af seks fartøjer i næste generation markerer den bedste booking-dag
og det bedste første ugesalg i virksomhedens 54-årige historie

Norwegian Cruise Lines rekordsalg viser stor efterspørgsel på krydstogtrejser
KØBENHAVN (17. maj 2021)
Norwegian Cruise Line (NCL), innovatøren inden for globale krydstogter, bryder igen grænserne for konventionelle krydstogter og ferieoplevelser med afsløringen af Norwegian Prima, der er blevet rederiets mest efterspurgte skib nogensinde med rekord mange reservationer på den første dag og uge af salget.

Med sejladser der begynder i august 2022, tilbyder Norwegian Prima, det første af seks skibe inden for NCL’s helt nye Prima-klasse, gæsterne spændende rejseplaner, de højeste bemandingsniveauer og pladsforhold for ethvert nyt krydstogtskib i krydstogtskategorierne contemporary og premium samt nye oplevelser med Ocean Boulevard, Indulge Food Hall, The Concourse, Infinity Beach og Oceanwalk.

”Alle aspekter af Norwegian Prima, fra stævn til agter, er udtænkt med gæsten i fokus,” udtaler Norwegian Cruise Lines President og CEO Harry Sommer. ”Med dette skib i verdensklasse byder vi vores gæster på flere åbne rum, forbedret service, gennemtænkt design og en række oplevelser, der overgår forventningerne. Vores rekordsalg er en klar indikator om vores gæsters begejstring for at vende tilbage til havet og for en betydelig efterspørgsel på førsteklasses ferieoplevelse. ”

Norwegian Prima vil udover det største udvalg af suite-kategorier til rådighed til søs også tilbyde et redefineret The Haven by Norwegian, NCL's ultra-premium skib-i-skibet-koncept, der kræver særligt nøglekort for at få adgang. The Haven har en stor solterrasse, en fantastisk infinity-pool med udsigt over skibets kølvand og en udendørs spa med en sauna med glasvægge og kølerum.

”Norwegian Prima viser sig allerede at være en gamechanger for NCL,” tilføjer Sommer. ”Norwegian Bliss, der debuterede i 2018 med vores største reservationsdag nogensinde, er blevet overgået af Norwegian Prima, som har fordoblet den tidligere rekord. Derudover er næsten 20% af bookingerne til vores Haven-suiter, hvilket indikerer ønsket om oplevelser ud over det sædvanlige”.

For mere information om Norwegian Cruise Line-skibe og deres rejseplaner, eller for at bestille et krydstogt, bedes du kontakte en rejseagent eller besøge www.ncl.com.
NYHEDER
Find de seneste historier og billeder fra Norwegian Cruise Line og andre Atlantic Link kunder HER.
DOWNLOAD
Download teksten som et word-dokument HER.
For yderligere oplysninger, rejseplaner, billeder og videoindhold af den helt nye Norwegian Prima klik HER.
Om Norwegian Cruise Line
Som innovatør i branchen for globale krydstogter har Norwegian Cruise Line i mere end 54 år nedbrudt grænserne for traditionelle krydstogter. Rederiet har især revolutioneret branchen ved at tilbyde gæsterne mulighed for fleksibilitet til selv at sammensætte den ideelle ferie med deres egen foretrukne tidsplan uden tildeling af spise- og underholdningstidspunkter og uden formelle dresscodes. I dag består NLC's flåde af 17 moderne skibe, der besejler op mod 300 af verdens mest attraktive destinationer, herunder Great Stirrup Cay, som er virksomhedens private ø i Bahamas, og deres feriecenter Harvest Caye i Belize. Norwegian Cruise Line leverer ikke kun fremragende service til gæsterne fra land til hav, men tilbyder også et bredt udvalg af muligheder for prisvindende underholdning og spisning samt forskellige former for indkvartering på tværs af flåden, herunder staterooms til folk, der rejser alene, mini-suiter, spa-suiter og The Haven by Norwegian®, som er virksomhedens skib-i-skibet-koncept.
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Strandvejen 125
2900 Hellerup

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from NCL, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.