NCL ER TILBAGE I BARCELONA OG ROM
Åbn pressemeddelelsen i din browser
                                                                   
Norwegian Cruise Line forbereder at genoptage krydstogter fra Barcelona og Rom

Krydstogtselskabet relancerer Norwegian Epic og Norwegian Getaway med 7-11 nætters ruter til Middelhavet og det græske øhav med start d. 5. september 2021

Redesignede suiter og offentlige rum i The Haven by Norwegian debuterer på Norwegian Epic

Krydstogtselskabets rejse tilbage til havet fortsætter med en ny episode af NCL’s ”EMBARK – The Series” d. 21. maj 2021 på www.ncl.com/embark
KØBENHAVN (28. april 2021)
Norwegian Cruise Line (NCL), innovatøren inden for verdensomspændende krydstogt, annoncerede i dag en yderligere genstart af sejladser i Europa fra hjemstederne i Barcelona og Rom (Civitavecchia) med tidligere planlagte ruter til Middelhavet og det græske øhav, der begynder den 5. september 2021.

Vejledt af de robuste protokoller fra Sail Safe Global Health and Safety Program og i partnerskab med lokale regeringer planlægger NCL at byde rejsende velkommen til at opleve de varme og livlige kulturer og steder i Spanien, Italien og Grækenland. Norwegian Epic er i øjeblikket planlagt til at sejle en rute på syv nætter fra Barcelona i det vestlige Middelhav fra d. 5. september 2021 til d. 24. oktober 2021, hvor Norwegian Getaway sejler en blanding af 10 til 11-dages rejser på det græske øhav fra Rom (Civitavecchia) fra d. 13. september 2021 til 25. oktober 2021. Med fem til otte anløbshavne, op til 13 timer i hver by og ikke mere end to dage til søs, kan gæsterne tilbringe deres dage med at udforske gamle ruiner og middelalderlig arkitektur og beundre kunstneriske mesterværker eller bare nyde en række lokale måltider.

”Europa er en top rejsedestination, så vi glæder os meget til at vende tilbage til nogle af vores mest elskede hjemhavne, genoptage disse rejseplaner og byde vores gæster velkommen til at opleve en ferie for livet på den sikreste mulige måde,” udtaler Harry Sommer, præsident og administrerende direktør for Norwegian Cruise Line. ”Vi arbejder aktivt med vores lokale partnere og embedsmænd, når vi planlægger genoptagelse af sejladser i regionen med Norwegian Epic og Getaway og Norwegian Jade, der tiltræder til sommer. Genstart af Norwegian Epic og Getaway giver os mulighed for at tilbyde et større udvalg af meget efterspurgte rejseplaner til de rejsende, der forbereder sig på at tage deres første krydstogtferie i over et år. ”

”Selvom krydstogter endnu ikke er genstartet fra spanske havne, har havnen i Barcelona arbejdet tæt sammen med det spanske sundhedsministerium og med sundhedsafdelingen for den lokale regering i Catalonien mod det samme mål: genoptagelse af krydstogttrafikken efter de sikreste protokoller for gæster, besætning og indbyggere i Barcelona,” udtaler Mercè Conesa, præsident for havnen i Barcelona. "Vi er håbefulde i forhold til snart at byde Norwegian Cruise Line og deres gæster velkommen til Barcelona."

Norwegian Epic Redesign
I lyset af selskabets forpligtelse til at hæve gæstoplevelsen til søs, debuterer krydstogtselskabet med et helt nyt The Haven by Norwegian-kompleks ombord på Norwegian Epic efter en omfattende renovering i Marseille i Frankrig i slutningen af 2020. Norwegian Epic var den første i flåden til i 2010 at præsentere virksomhedens skib-i-skibet-koncept, der kræver nøglekortadgang, komplet med private faciliteter, dedikerede services og den mest luksuriøse indkvartering om bord. Den nylige renovering resulterede i 75 genfortolkede og opgraderede suiter kombineret med redesignede oplevelser, herunder The Haven Restaurant og The Haven Courtyard Pool og Sundeck. Norwegian Epic har et af de største The Haven-komplekser i NCL-flåden.

”Selvom vi ikke har kunne møde vores gæster til søs, har vi brugt det sidste år til at forberede deres tilbagevenden ved at investere i vores flåde og vores tilbud om bord," udtaler Sommer. "Norwegian Epics redesign er et bevis på vores urokkelige engagement i ekstraordinær kvalitet og forbedrer kvaliteten i vores flåde."

EMBARK – The Series, Episode 2
Efter denne måneds succesrige globale debut af "EMBARK – The Series", dokumentarserien i fem dele, der fortæller om selskabets længe ventede comeback, følger den anden episode, "Second to None", der er planlagt til streaming fredag den 21. maj, 2021 på www.ncl.com/embark. Afsnittet vil yderligere udforske temaer om sundhed og sikkerhed, udviklingen af virksomhedens kulinariske tilbud og komplikationer ved at drive et af verdens største rejseproduktionsselskaber.

”Den første episode af EMBARK – The Series satte scenen for, hvad seerne kan forvente i resten af serien, og episode to fortsætter med at samle seerne til et ærligt kig på fremtiden for krydstogter, når den udfolder sig” udtaler Sommer. "Det mest spændende er, at vi filmer hver episode i realtid, så seerne oplever virkelig beslutninger vedrørende vores tilbagevenden, når de bliver taget."

Den kommende episode giver indsigt i sikkerhedsprotokoller for gæster og besætning, der implementeres både om bord og på land sammen med et kig bag kulisserne på virksomhedens private ø i Bahamas, Great Stirrup Cay. Seerne vil få indblik i de gennemgribende ændringer, der implementeres for at hjælpe med at sikre alles sikkerhed, uden at ofre den spændende oplevelse, som gæsterne er kommet til at kende og elske. Episoden vil også tage seerne med til New York City til John Kristiansens Custom Costume Shop, hvor designeren mesterligt skaber kostumer til virksomhedens musicalproduktioner i Broadway og West End kaliber. Kristiansen deler sin historie om, hvordan den midlertidige pause i underholdnings- og krydstogtsindustrien har påvirket hans team og drift, og hvordan de overvinder disse ekstraordinære omstændigheder for at komme tilbage bedre end nogensinde før. Tilskuere tager også plads ved en privat smagning af de genoplivede menuer på restauranten Le Bistro sammen med virksomhedens ledelses-team, herunder Norwegian Cruise Line Holdings præsident og administrerende direktør Frank Del Rio og præsident og administrerende direktør for Norwegian Cruise Line Harry Sommer.

Den første episode af "EMBARK – The Series", som til dato har modtaget over 700.000 visninger, havde premiere den 16. april 2021 og streames nu on-demand som en del af NCL’s nyligt annoncerede EMBARK with NCL-indholdsplatform på www.ncl.com/embark. Den næste episode, "Second to None", er planlagt til at være tilgængelig for streaming fredag den 21. maj 2021 på www.ncl.com/embark.

I forbindelse med dagens meddelelse har krydstogtselskabet annulleret alle sejladser på Norwegian Bliss og Pride of America til og med d. 31. juli 2021; Norweigan Getaway til og med d. 2. september 2021; Norwegian Dawn, Spirit og Star til og med d. 30. september 2021; Norwegian Sun til og med d. 7. oktober 2021; Norwegian Escape til og med d. 10. oktober 2021; Norwegian Breakaway til og med d. 17. oktober 2021; og Norwegian Gem fra d. 29. oktober til og med d. 17. november 2021. Gæster og rejsepartnere med berørte reservationer bliver kontaktet direkte.

Fra og med i dag har virksomheden meddelt omfordeling af fem af sine 17 skibe allerede fra d. 25. juli 2021, der sejler nye og reviderede rejseplaner i Europa og Caribien som en del af genoptagelsen af krydstogter. Gæster kan tage på krydstogt i det græske øhav med ruter af syv nætter på Norwegian Jade fra Athen (Piræus) fra d. 25. juli 2021; eller ombord på Norwegian Getaway med 10 til 11-dages ruter og afgang fra Rom (Civitavecchia) fra d. 13. september 2021 til d. 25. oktober 2021. Derudover vil ugelange ruter i det vestlige Middelhav være tilgængelige på Norwegian Epic fra Barcelona fra d. 5. september 2021 til og med d. 24. oktober 2021. Virksomheden genoptager også krydstogter til Caribien d. 7. august 2021 med ugelange ruter i det vestlige Caribien ombord Norwegian Joy fra Montego Bay i Jamaica; og ruter på syv-nætter i det østlige Caribien fra Punta Cana (La Romana) i Den Dominikanske Republik på Norwegian Gem. Mens disse første skibe forbereder sig på at byde gæster tilbage om bord, ser virksomheden frem til at annoncere yderligere genoptagelser i den nærmeste fremtid.

Krydstogtselskabet udvidede også sin midlertidige Peace of Mind-annulleringspolitik til gæster, der sejler på krydstogter med afgangsdatoer til og med d. 31. oktober 2021. Disse gæster har fleksibiliteten til at annullere deres krydstogt 15 dage før afgang. Dem der drager fordel af Peace of Mind-annulleringspolitikken, modtager fuld refusion i form af en fremtidig krydstogtskredit, der kan anvendes på ethvert sejlads til og med d. 31. december 2022.

Norwegian Cruise Line vil fortsætte en betænksom tilgang til omfordeling af flåden ved at samarbejde med sine destinationspartnere og de førende eksperter fra Sail Safe Global Health and Wellness Council. Rådet vil regelmæssigt evaluere de robuste protokoller i Sail Safe Health and Safety-programmet og træffe videnskabsbaserede beslutninger for at beskytte gæster, besætningen og de destinationer, de besøger. Efterhånden som protokoller udvikler sig, og yderligere information bliver tilgængelig, offentliggøres opdateringer på www.ncl.com/sail-safe.

Rejsende, der søger de nyeste detaljer om Norwegians omplacering, skal klikke her.

For mere information om virksomhedens prisbelønnede flåde med 17 skibe og verdensomspændende rejseplaner, eller for at bestille et krydstogt, bedes du kontakte en rejseprofessionel eller besøge www.ncl.com.
NYHEDER
Find de seneste historier og billeder fra Norwegian Cruise Line og andre Atlantic Link kunder HER.
DOWNLOAD
Download teksten som et word-dokument HER
Download billedet HER
Om Norwegian Cruise Line
Som innovatør i branchen for globale krydstogter har Norwegian Cruise Line i mere end 54 år nedbrudt grænserne for traditionelle krydstogter. Rederiet har især revolutioneret branchen ved at tilbyde gæsterne mulighed for fleksibilitet til selv at sammensætte den ideelle ferie med deres egen foretrukne tidsplan uden tildeling af spise- og underholdningstidspunkter og uden formelle dresscodes. I dag består NLC's flåde af 17 moderne skibe, der besejler op mod 300 af verdens mest attraktive destinationer, herunder Great Stirrup Cay, som er virksomhedens private ø i Bahamas, og deres feriecenter Harvest Caye i Belize. Norwegian Cruise Line leverer ikke kun fremragende service til gæsterne fra land til hav, men tilbyder også et bredt udvalg af muligheder for prisvindende underholdning og spisning samt forskellige former for indkvartering på tværs af flåden, herunder staterooms til folk, der rejser alene, mini-suiter, spa-suiter og The Haven by Norwegian®, som er virksomhedens skib-i-skibet-koncept.
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Strandvejen 125
2900 Hellerup

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from NCL, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.