EMBARK with NCL
Åbn pressemeddelelsen i din browser
                                                                   
Norwegian Cruise Line lancerer dokumentarserie med detaljer om deres tilbagevenden til krydstogtrejser

Første episode er tilgængelig d. 16. april 2021 på www.ncl.com/embark

KØBENHAVN (7. april 2021)
Mens virksomheden forbereder at vende tilbage d. 25. juli 2021, lancerer Norwegian Cruise Line, innovatøren inden for globale krydstogtrejser, i dag ”EMBARK – The Series”, en dokumentarserie om deres længe ventede comeback.

Den første af fem episoder kan streames d. 16. april 2021 på www.ncl.com/embark.



EMBARK – The Series er en del af virksomhedens ‘EMBARK with NCL’-indholdsplatform, som vil levere indhold gennem:

EMBARK – The Series
Dokumentarserien debuterer d. 16. april 2021 med den første episode, “Great Cruise Comeback”, som fortæller om relanceringen af virksomhedens flåde af 17 skibe. Afsnittet fokuserer på de igangværende foranstaltninger, der skal sikre, at man igen kan sejle på en sund og sikker måde, inklusive samtaler med de øverste ledere, som bl.a. Norwegian Cruise Line Holdings præsident og administrerende direktør Frank Del Rio og præsident og administrerende direktør for Norwegian Cruise Line, Harry Sommer.

Den første episode giver et eksklusivt indblik i virksomhedens forberedelser til sikkert at kunne genoptage deres sejladser, inklusive teknologi designet til at forbedre ombordstigningsprocessen, hvordan skibets besætning og performere har klaret sig gennem det sidste år og hvordan den midlertidige pause har haft indflydelse på små virksomheder og værdsatte partnere, herunder det Miami-baserede bryggeri Wynwood Brewing Company.

Den næsten 30 minutter lange episode kan streames via www.ncl.com/embark fra d. 16. april 2021.

EMBARK Spotlights
Efter de populære virtuelle forestillinger "Choir of Man: Live from London" og "NCL: Live from Broadway", der blev sendt i slutningen af 2020 og nåede næsten 900.000 seere, fokuserer EMBARK Spotlights på de ekstraordinære tilbud og oplevelser, der er tilgængelige på tværs af NCL-flåden.
EMBARK Stories
Skildrer autentiske refleksioner fra personer, der repræsenterer virksomheden inklusive den globale besætning, ledere, partnere og gæster og bringer virksomhedens største styrke – personerne bag – direkte ud til seerne.
“Endelig er vi tilbage! Udtaler Sommer. ”I går var en stor dag for os, da vi annoncerede genoptagelsen af de første skibe, der skal sætte sejl igen efter et års pause i vores foretagende. Vi glæder os til igen at mødes med vores gæster, mandskab, ansatte og partnere fysisk så vel som gennem EMBARK with NCL-platformen, som viser vores tilbagevenden til krydstogtrejser gennem personerne bag NCL”

Virksomheden har engageret det Emmy Award-vindende produktionshold hos VIVA Creative til at producere indholdet på platformen, med overholdelse af strenge COVID-protokoller under optagelserne, for at indfange samtaler og behind-the-scenes-optagelser. I henhold til rejserestriktioner blev lokale filmhold involveret og interviews foretaget virtuelt.

”Mens ideen til EMBARK with NCL opstod ud fra et behov for at interagere med vores udvidede NCL-familie af gæster, partnere og team-medlemmer under pandemien, gør platformen det ikke bare muligt for os at dele vores rejse tilbage til havet til sommer, den gør det muligt for os direkte at dele nyheder om fremtidige produktioner, tilbud og nyskabelser,” udtaler Norwegian Cruise Lines vicepræsident for kommunikation og events, Christine Da Silva.

EMBARK with NCL starter på www.ncl.com/embark.

For mere information om virksomhedens flåde af 17 skibe og verdensomspændende rejseplaner, eller for at booke et krydstogt, besøg www.ncl.com eller kontakt en rejseagent.
NYHEDER
Find de seneste historier og billeder fra Norwegian Cruise Line og andre Atlantic Link kunder HER.
DOWNLOAD
For pressemateriale klik HER
Download teksten som et word-dokument HER
Om Norwegian Cruise Line
Som innovatør i branchen for globale krydstogter har Norwegian Cruise Line i mere end 54 år nedbrudt grænserne for traditionelle krydstogter. Rederiet har især revolutioneret branchen ved at tilbyde gæsterne mulighed for fleksibilitet til selv at sammensætte den ideelle ferie med deres egen foretrukne tidsplan uden tildeling af spise- og underholdningstidspunkter og uden formelle dresscodes. I dag består NLC's flåde af 17 moderne skibe, der besejler op mod 300 af verdens mest attraktive destinationer, herunder Great Stirrup Cay, som er virksomhedens private ø i Bahamas, og deres feriecenter Harvest Caye i Belize. Norwegian Cruise Line leverer ikke kun fremragende service til gæsterne fra land til hav, men tilbyder også et bredt udvalg af muligheder for prisvindende underholdning og spisning samt forskellige former for indkvartering på tværs af flåden, herunder staterooms til folk, der rejser alene, mini-suiter, spa-suiter og The Haven by Norwegian®, som er virksomhedens skib-i-skibet-koncept.
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Strandvejen 125
2900 Hellerup

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from NCL, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.