NCL AIR
Åbn pressemeddelelsen i din browser
                                                                   
Norwegian Cruise Line lancerer med succes en revolutionerende fly-booking-platform: “NCL AIR”

Et nyt værktøj til fly-cruise-bookinger er sat i værk for at give agenter i Norden mulighed for at sælge pakker med luftfart og NCL-krydstogter for første gang

Agenter får fuld krydstogtprovision på hele fly-cruise-pakken og der er en prismæssig fordel for kunder, som booker fly med deres krydstogt

KØBENHAVN (d. 10. december 2020) – Norwegian Cruise Line (NCL), det banebrydende og innovative krydstogtselskab med 53 års erfaring, har med succes lanceret ”NCL Air” – en revolutionerende platform for Fly-Cruise-bookinger, som er integreret i the Book Norwegian agent booking-engine.

Den brugervenlige platform er designet til at give kunder endnu mere frihed og flere valgmuligheder ved at ændre den måde agenter foretager fly-cruise-bookinger. Med NCL Air giver det internationale krydstogtselskab desuden agenter i Norden muligheden for, for første gang, at tilbyde flypakker med NCL fra alle tilgængelige internationale lufthavne. NCL Air giver adgang til priser og forbindelser fra Norden til lufthavne rundt omkring i verden alt efter hvad der er tilgængeligt i Amadeus. Samtidig kan rejseagenter drage fordel af en simplificeret bookingproces alt imens de belønnes med fuld krydstogtprovision på hele flypakken.

Den forstærkede booking-platform er udviklet til at gøre livet lettere for rejseagenter, der kan opleve forbedret effektivitet og spare værdifuld tid.

Med NCL Air kan agenter nu tilbyde flymuligheder fra et bredt udvalg af nationale gateways og de kan vælge mellem eksklusive NCL-priser, som giver gæster større fleksibilitet, eller begrænsede priser, der er mere attraktive, men underlagt betalings- og afbestillingsrestriktioner. Det er også muligt nemt at opgradere til Premium Economy, Business og rejser på første klasse.

Gæster nyder fordel af en prisreduktion på krydstogtprisen, hvis deres krydstogt er reserveret samtidig med booking af fly i en samlet pakke, hvilket gør fly-cruise-pakken endnu mere fordelagtig.

For yderligere bekvemmelighed inkluderer taksterne indchecket bagage, lufthavns- og havnetransfer og hotelovernatning inden krydstogtafgang, hvis dette kræves. Yderligere vil NCL assistere med alternative muligheder i tilfælde af flyaflysninger eller -forsinkelser, hvis der er tale om fly, der er arrangeret som en del af en pakke. Alle kabineklasser og flyselskaber, der kan bookes gennem Amadeus er nemt tilgængelige for rejseagenterne. NCL giver kunderne et uovertruffen valg, mens de sparer rejseagenterne værdifuld tid og kræfter i bookingprocessen. Alle bookinger er fuldt beskyttet via det europæiske pakkerejsedirektiv.

For at fejre den succesfulde lancering vil alle europæiske agenter, som foretager en booking, der inkluderer NCL Air-fly fra d. 1 – 31. december, automatisk deltage i en konkurrence. Agenter, der foretager en kvalificeret booking i december måned, har chancen for at vinde et af syv gavekort til Amazon til en værdi af 1 x €1.000, 1 x €500, 5 x €100.

Kevin Bubolz, Managing Director Europe hos NCL udtaler; “NCL Air er en naturlig udvikling af vores forpligtelse til at give kunderne mere frihed og flere valgmuligheder, mens vi støtter rejseagenterne til det yderste. Vi har arbejdet på denne revolutionerende booking-platform i noget tid og jeg er begejstret for at agenter og kunder nu kan høste fordelene.”

Tom Baraas, Business Development Manager (Norway, Denmark & Iceland) hos NCL tilføjer; ”Vores længeværende Partners First-filosofi lader os sætte vores rejsepartnere i centrum af hver forretningsbeslutning, vi foretager. NCL er forpligtet til at hjælpe vores værdifulde agenter med at lære, vokse og have succes og vi er enormt taknemlige for deres engagement og hårde arbejde. NCL Air er udviklet fra vores rejsepartneres synspunkter, da vi bestræber os på at gøre alt hvad der er muligt for at gøre NCL-bookingoplevelsen simpel og nem for dem.”

NCL Air er tilgængelig for alle agenter med et Book Norwegian log-in. Agenter som på nuværende tidspunkt ikke anvender booking-værktøjet kan kontakte NCL Partnership Relations Team på agencysupport@ncl.com for at få fuld adgang til Seawebagents.ncl.com og NCL Air. Derudover kan agenter downloade en e-flyer on NCL Air, som tilbyder en nem step-by-step manual, for hvordan man nemt og hurtigt kan booke sine kunders fly med NCL’s nye fly-cruise booking-platform.

NYHEDER
Find de seneste historier og billeder fra Norwegian Cruise Line og andre Atlantic Link kunder HER.
DOWNLOAD
Download teksten som et word-dokument HER.
Om Norwegian Cruise Line
Som innovatør i branchen for globale krydstogter har Norwegian Cruise Line i mere end 53 år nedbrudt grænserne for traditionelle krydstogter. Rederiet har især revolutioneret branchen ved at tilbyde gæsterne mulighed for fleksibilitet til selv at sammensætte den ideelle ferie med deres egen foretrukne tidsplan uden tildeling af spise- og underholdningstidspunkter og uden formelle dresscodes. I dag består NLC's flåde af 17 moderne skibe, der besejler op mod 300 af verdens mest attraktive destinationer, herunder Great Stirrup Cay, som er virksomhedens private ø i Bahamas, og deres feriecenter Harvest Caye i Belize. Norwegian Cruise Line leverer ikke kun fremragende service til gæsterne fra land til hav, men tilbyder også et bredt udvalg af muligheder for prisvindende underholdning og spisning samt forskellige former for indkvartering på tværs af flåden, herunder staterooms til folk, der rejser alene, mini-suiter, spa-suiter og The Haven by Norwegian®, som er virksomhedens skib-i-skibet-koncept.
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Strandvejen 125
2900 Hellerup

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from NCL, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.