EMBARK NCL Spotlight
Åbn pressemeddelelsen i din browser
                                                                   
Norwegian Cruise Line genforener prisvindende broadway-stjerner i “EMBARK NCL Spotlight”-Episoden “Live From Broadway

Optrædener af kendte musical-veteraner Brenda Braxton, Stephanie Pope, Alan Mingo med flere kan streames fra d. 18. december 2020 (CET) www.ncl.com/embark

MIAMI (d. 3. december 2020) – Norwegian Cruise Line, innovatøren inden for globale krydstogrejser med 53 års historie og erfaring med at bryde grænser, viser deres fortsatte engagement i scenekunsten med deres anden episode af ”EMBARK NCL Spotlight”, ”Live From Broadway”, som efterfølger den succesfulde debutepisode ”The Choir of Man – Live From London” af ”EMBARK NCL Spotlight”, der blev set af mere end 500.000 personer den første uge efter lanceringen.

I NCL´s ”Live From Broadway”-episode genforener virksomheden store talenter fra musical-verdenen i New York City i en eksklusiv visning af rederiets Broadway og West End-kaliber underholdning, der er tilgængelig på tværs af flåden, hvilket inkluderer fremvisninger af:

• Michael Fasano, som synger ”Can’t Take My Eyes Off of You”, fra den Tony Award®-vindende musical “Jersey Boys”, som er tilgængelig på Norwegian Bliss
• Brenda Braxton synger ”On the Sunny Side of the Street” fra “After Midnight”, som er tilgængelig på Norwegian Escape
• Marissa Rosen synger Cyndi Laupers ”True Colors” fra ”Priscilla, Queen of the Desert”, som er tilgængelig på Norwegian Epic
• Stepanie Pope synger Donna Summers “Last Dance” som er med i den australske musical “Velvet”, som er tilgængelig på Norwegian Jewel og Norwegian Breakaway
• Leandra Ellis-Gaston og Zach Cossmann optræder med duetten ”Almost Paradise” fra ”Footloose”, som er tilgængelig på Norwegian Joy
• Collin Summers synger ”Blue Suede Shoes” fra “Million Dollar Quartet”, som er tilgængelig på Norwegian Getaway
• Alan Mino synger “Land of Lola” fra den Tony Award®-vindende musical “Kinky Boots”, som er tilgængelig på Norwegian Encore, virksomhedens nyeste innovative skib.

“Det gør os enormt glade at kunne dele vores prisvindende underholdning med vores venner i en tid som denne og at se vores kunstnere nyde muligheden er utrolig hjertevarmende”, udtaler Norwegian Cruise Lines President og CEO Harry Sommer. ”Jeg glæder mig til, at vores gæster kan se deres favoritter igen til søs meget snart”, afslutter han.

Udover stjerneforestillinger får offentligheden mulighed for en plads på første række til samtaler med ensemblet, der fortæller hvad det betyder for dem at optræde for første gang i mange måneder. Den næsten 40 minutter lange ”EMBARK NCL Spotlight”-episode ”Live From Broadway” kan streames på www.ncl.com/embark fra fredag d. 18. december.

”Underholdning er en af de mest opløftende måder at skabe kontakt mellem mennesker, hvad end du er på scenen eller blandt publikum”, udtaler Norwegian Cruise Lines Senior Vice President of Entertainment and Cruise Programming, Richard Ambrose. ”Det samler os, udvider vores horisont og i et øjeblik lader det os glemme vores bekymringer. Da det ikke har været muligt for os at være sammen med vores gæster og besætning i denne ekstraordinære tid, ønsker vi at bringe en intim fremvisning af nogle af vores mest populære produktioner på tværs af flåden hjem til vores venner og samtidig give talenterne en scene, hvor de kan dele deres musikalske egenskaber med seere rundt omkring i verden”.

Hele “The Choir of Man”-episoden er fortsat tilgængelig på www.ncl.com/embark.

For mere information om virksomhedens flåde af 17 skibe og verdensomspændende rejseplaner, eller for at booke et krydstogt, besøg www.ncl.com.

NYHEDER
Find de seneste historier og billeder fra Norwegian Cruise Line og andre Atlantic Link kunder HER.
DOWNLOAD
Download teksten som et word-dokument HER.
Download mere pressemateriale HER.
Om Norwegian Cruise Line
Som innovatør i branchen for globale krydstogter har Norwegian Cruise Line i mere end 53 år nedbrudt grænserne for traditionelle krydstogter. Rederiet har især revolutioneret branchen ved at tilbyde gæsterne mulighed for fleksibilitet til selv at sammensætte den ideelle ferie med deres egen foretrukne tidsplan uden tildeling af spise- og underholdningstidspunkter og uden formelle dresscodes. I dag består NLC's flåde af 17 moderne skibe, der besejler op mod 300 af verdens mest attraktive destinationer, herunder Great Stirrup Cay, som er virksomhedens private ø i Bahamas, og deres feriecenter Harvest Caye i Belize. Norwegian Cruise Line leverer ikke kun fremragende service til gæsterne fra land til hav, men tilbyder også et bredt udvalg af muligheder for prisvindende underholdning og spisning samt forskellige former for indkvartering på tværs af flåden, herunder staterooms til folk, der rejser alene, mini-suiter, spa-suiter og The Haven by Norwegian®, som er virksomhedens skib-i-skibet-koncept.
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Strandvejen 125
2900 Hellerup

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from NCL, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.