2023 ruteplaner
Åbn pressemeddelelsen i din browser
                                                                   
Norwegian Cruise Line lancerer ruteplaner for sommeren 2023

Nye ruteplaner inkluderer nævneværdige premierer i Bahamas, Middelhavet og Europa

KØBENHAVN (25. November 2020) – Norwegian Cruise Line, innovatøren inden for krydstogrejser med 53 års historie og erfaring med at bryde grænser, åbnede for nyligt for salget af sommerruteplaner for 2023.

Med den nylige lancering af Norwegians ruteplaner for sommeren 2023, er der endnu flere muligheder for krydstogtrejsende. Fra øhop i Caribien til gletschere i Alaska til europæiske seværdigheder byder de netop afslørede ruteplaner på oplevelser, der giver rejsende det, de har savnet i år – en mulighed for at genoplade, forbinde og opleve. De nye ruteplaner byder på nævneværdige premierer så som rederiets første besøg i Nessebar i Bulgarien på Norwegian Jades Extraordinary Journeys-sejlads gennem Middelhavet og Sortehavet. Norwegian Bliss har debut ved The Royal Naval Dockyard, når hun sejler en syv dages rundtur til Bermuda fra New York City, mens Norwegian Jade besøger Bodrum i Tyrkiet og Paros i Grækenland for første gang i forbindelse med en syv dages rundtur fra Athen (Piræus) i Grækenland. Det er første gang nogensinde, at Norwegian Cruise Line annoncerer ruteplaner så lang tid i forvejen, af hensyn til gæsternes tid og fleksibilitet i en for nuværende usikker periode.

For at inspirere gæster og minde dem om de uforglemmelige oplevelser, der er tilgængelige på tværs af Norwegian Cruise Line-flåden, annoncerede brandet i sidste uge en ny dokumentarserie, “EMBARK - The Series,” der inviterer rejsehungrende til at opleve virksomheden og nyde dens længe ventede comeback fra første række. Dokumentarserien blev kickstartet i fredags med en ”EMBARK NCL Spotlight Series”, hvor to episoder viser den ikoniske underholdning i Broadway- og West End-kaliber, der findes på tværs af NCL-flåden. Det første afsnit inviterer seere ind i Londons historiske West End Garrick Theatre til en særlig genforening, der samler ”The Choir of Man”-ensemblet for første gang i flere måneder. Den næsten 40 minutter lange EMBARK Spotlight Series-episode kan streames via www.ncl.com/embark.

”Nu er det tid til at bryde løs af det greb 2020 har haft om os, drømme stort og planlægge den krydstogtrejse, vi alle har ventet på”, udtaler Kevin Bubolz, Managing Director NCL Europe. ”Vores nyeste ruteplaner byder gæsterne en perfekt mulighed for at forkæle sig selv med en krydstogtferie for livet. Vi glæder os til at komme tilbage til havet, men indtil det er muligt, glæder det os at kunne bistå vores gæster med inspiration, underholdning og aktiviteter bag scenen med lanceringen af ‘EMBARK – The Series’.”
Bemærkelsesværdige ruteplaner for sommeren 2023 inkluderer

MIDDELHAVET
• Norwegian Breakaway, Norwegian Epic, Norwegian Gem og Norwegian Jade sejler til et udvalg af fem til 11 dages krydstogter i Middelhavet fra maj til oktober. For første gang besøger Norwegian Cruise Line den gamle by Nessebar i Bulgarien i forbindelse med Norwegian Jades Extraordinary Journeys-sejlads d. 30. marts. Rundrejsen på ni dage fra Athen (Piræus) i Grækenland gennem Middelhavet og Sortehavet inkluderer rejseplaner med mange havneanløb uden dage til havs, så rejsende kan opleve en ny by hver dag.

• Norwegian Jade debuterer i Bodrum i Tyrkiet og Paros i Grækenland d. 21. Maj, når hun påbegynder et udvalg af syv dages rundture i det græske øhav med rejser fra Athen (Piræus) i Grækenland. Rejserne er tilgængelige frem til d. 15. oktober.

• Fra d. 6. maj til d. 13. oktober byder Norwegian Breakaway på ruteplaner med intensive havneanløb gennem et 10 dages sejlads i det græske øhav fra Rom (Civitavecchia) i Italien med besøg i Santorini i Grækenland, Dubrovnik i Kroation, Firenze/Pisa (Livorno) i Italien, Cannes i Frankrig mm.

NORDEUROPA
Norwegian Gataway sejler en række Nordeuropæiske krydstogter fra d. 8. maj til d. 17. oktober, som bl.a. inkluderer en ni dages rundtur i Østersøen fra København i Danmark med en overnatning i kulturelle St. Petersborg i Rusland, hvor skibet er i havn i 36 timer. Ruteplanen inkluderer også anløb i Warnemünde i Tyskland, Tallinn i Estland, Stockholm i Sverige og Helsinki i Finland med forlænget ophold fra 9 til 15 timer, så gæster har ekstra tid til at opleve hver bys rige kultur, historie og kunst.

BERMUDA
Et af Norwegian Cruise Lines nyeste skibe, Norwegian Bliss, lægger til i Norfolk, Virginia – gateway til Virginia Beach og det historiske Colonial Williamsburg for første gang, når hun sejler d. 21. Maj. Fartøjet debuterer også ved Royal Naval Dockyard i Bermuda, når hun begynder en række af fem og syv dages rundture fra New York City. Ruteplanerne inkluderer to overnatninger i the Royal Naval Dockyard for at skabe fleksibilitet for gæsterne, så de kan opleve stedets forretninger, restauranter og uberørte strande på egen hånd. Efter at have oplevet Bermuda kan gæster vende tilbage til skibet og fortsætte eventyret ombord med runder i the Speedway – Norwegians racerbane til søs – eller slappe af med et besøg i Mandara Spa’s Thermal Suite for at opleve the Salt Room, en dynamisk grotte omgivet af lag af kropsrensende saltkrystaller.

ALASKA
Mellem d. 22. april og d. 15. oktober byder Alaska fire Norwegian Cruise Line-skib velkommen: Norwegian Jewel, Norwegian Sun og to af rederiets nyeste Breakaway Plus Class – Norwegian Encore og Norwegian Joy. Skibene sejler en række fem til ni dages sejladser fra Seattle i USA, Vancouver i Canada og Seward i Alaska og alle syv og ni dages ruteplaner byder på gletscheroplevelser, hvor gæster kan observere disse majestætiske vidundere fra øverste dæk, når skibet sejler forbi. Udvalgte rejser med Norwegian Joy, Norwegian Jewel og Norwegian Sun anløber ved Norwegian Cruise Line Holdings nye mole ved Icy Strait Point, hvor gæster kan gå i land og fordybe sig i ødemarken og støtte de lokale forretninger og samfund.

BAHAMAS
Fra d. 2. juni til d. 29. december sejler Norwegian Sky tre og fire dages rundture fra Miami med anløb i Freeport, Nassau, og Great Stirrup Cay – virksomhedens private ø-resort i Bahamas. Her kan rejsende reservere en af de luksuriøse private villaer i Silver Cove, et eksklusivt strandområde på Great Stirrup Cay, genoplade med en massage på øens Mandara Spa eller slap af ved stranden.

CARIBIEN
Med rundture fra Miami byder Norwegian Escape og Norwegian Sky på et miks af fem til ni dages sejladser mellem det østlige og det vestlige Caribien. De forskellige ruteplaner inkluderer anløb i Puerto Plata i Den Dominikanske Republik, St. Thomas på U.S. Virgin Island; Road Town (Tortola) på British Virgin Islands, Great Stirrup Cay på Bahams, George Town på Cayman Island, Roatan Island i Honduras og Cozumel i Mexico og Harvest Cave – virksomhedens resort destination i Belize mm. Rejsende kan slappe af med besøg i disse varme destinationer store dele af året, idet rejser til Caribien starter d. 16. april og løber helt frem til d. 6. december.

CANADA & NEW ENGLAND
Fra d. 27. august til d. 29. oktober har Norwegian Escape hjemme i New York City og byder på syv dages rundture til Canada og New England med anløb i Newport i Rhode Island, Portland og Bar Harbor i Maine samt Saint John og Halifax i Canada. Norwegian Pearl sejler en række syv dages krydstogter til og fra Boston og Quebec City i Canada fra d. 25. august til d. 13. oktober med besøg i Bar Harbour i Main, Halifax, Sydney, Charlottetown og Saguenay i Canada.

For en komplet liste af ruteplaner, information om Norwegian Cruise Lines skibe og deres ruter, eller for at booke et krydstogt, besøg venligst www.ncl.com eller kontakt en rejsearrangør.
NYHEDER
Find de seneste historier og billeder fra Norwegian Cruise Line og andre Atlantic Link kunder HER.
DOWNLOAD
Download teksten som et word-dokument HER.
Download billeder HER.
Om Norwegian Cruise Line
Som innovatør i branchen for globale krydstogter har Norwegian Cruise Line i mere end 53 år nedbrudt grænserne for traditionelle krydstogter. Rederiet har især revolutioneret branchen ved at tilbyde gæsterne mulighed for fleksibilitet til selv at sammensætte den ideelle ferie med deres egen foretrukne tidsplan uden tildeling af spise- og underholdningstidspunkter og uden formelle dresscodes. I dag består NLC's flåde af 17 moderne skibe, der besejler op mod 300 af verdens mest attraktive destinationer, herunder Great Stirrup Cay, som er virksomhedens private ø i Bahamas, og deres feriecenter Harvest Caye i Belize. Norwegian Cruise Line leverer ikke kun fremragende service til gæsterne fra land til hav, men tilbyder også et bredt udvalg af muligheder for prisvindende underholdning og spisning samt forskellige former for indkvartering på tværs af flåden, herunder staterooms til folk, der rejser alene, mini-suiter, spa-suiter og The Haven by Norwegian®, som er virksomhedens skib-i-skibet-koncept.
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Strandvejen 125
2900 Hellerup

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from NCL, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.