The Studio
Åbn pressemeddelelsen i din browser
                                                                   
Oplev det behagelige ved at rejse alene med Norwegian Cruise Line: The STUDIO

At rejse alene kan være som balsam for sjælen og en oplagt mulighed for at fokusere på dig selv og dine behov.

Norwegian Cruise Line (NCL) byder selvrejsende velkommen med deres prisbelønnede Studio Staterooms og forskellige tiltag.

København (d. 23. november 2020) – Uanset om du ønsker alenetid på et krydstogt, eller du er en del af en større gruppe, eller du og din rejsekompagnon ønsker separate værelser, er Norwegian Cruise Line (NCL) klar til at byde dig velkommen med den ultimative mulighed for at være sig selv på rejsen: The Studio. På alle NCL-sejladser er der masser af muligheder for at møde andre passagerer. De fleste sejladser har mødemuligheder for dem der er på krydstogt selv. Nogle af besætningerne afholder bar-hop rundt om på skibet og der er happy hour hver aften på Friends of Dorothy.

Studio Staterooms
Norwegian Cruise Line var det første krydstogtselskab som lavede staterooms og fællesområder specifikt målrettet selvrejsende. Udsmykket i levende farver er de hippe Studio Staterooms på udvalgte Norwegian Cruise Line-skibe moderne udført og med et gennemsnit på 10m2 er de overraskende rummelige samtidig med, der er, hvad man skal bruge: En stor seng, separat vask og bruseområde, flat screen-TV, en hårtørrer og et pengeskab.
Studio Lounge
I tillæg til de stilfulde Studio Staterooms byder selvsejlads med Norwegian Cruise Line også på et privat nøglekort med adgang til the Studie Lounge, der udelukkende er tilgængelig for Studio-gæster. Her kan du nyde gratis forfriskninger i løbet af dagen, slappe af med en bog, se TV på storskærm eller nyde en drink med andre Studio-gæster. Du kan også bestille room service fra the Studio Lounge.
Sjove oplevelser
Hvis du ønsker at stifte bekendtskab med andre selvrejsende, byder Norwegian Cruise Line på mødesteder for dem, der er på krydstogt med sig selv. Du kan sippe eksotiske drinks ved poolen, slappe af ved the Ice Bar eller tage et kursus i margarita-smagning. Der er rigelig tid til selvforkælelse i spaen efterfulgt af underholdning i Broadway-stil om aftenen. Udflugter til lands byder på en anden form for sjov måde at møde andre krydstogtgæster og det samme gælder for aktiviteterne om bord som fx rebbane og klatrevægge. Uanset om du bevidst rejser for dig selv, om du er en del af en større gruppe, eller det blot er den bedste løsning for dig og din ven, så gør Norwegian Cruise Line det sjovt og nemt at rejse selv. Deres prisvindende Studio Staterooms er tilgængelige ombord på Norwegian Bliss, Norwegian Breakaway, Norwegian Epic, Norwegian Escape, Norwegian Getaway og Pride of America.

Book med ro i sindet
Med Norwegians Peace of Mind-politik er det muligt at afbestille fremtidige krydstogter indtil 30. november 2021 op til 15 dage før afrejse mod 100% future cruise credit retur for sejladser til og med 2022. For at læse mere om krydstogter til Antarktis med NCL og se ledige rejseplaner, følg venligst dette link. NCL glæder sig til at byde dig velkommen tilbage!
NYHEDER
Find de seneste historier og billeder fra Norwegian Cruise Line og andre Atlantic Link kunder HER.
DOWNLOAD
Download teksten som et word-dokument HER.
Download billeder via NCLs billedbank HER.
Om Norwegian Cruise Line
Som innovatør i branchen for globale krydstogter har Norwegian Cruise Line i mere end 53 år nedbrudt grænserne for traditionelle krydstogter. Rederiet har især revolutioneret branchen ved at tilbyde gæsterne mulighed for fleksibilitet til selv at sammensætte den ideelle ferie med deres egen foretrukne tidsplan uden tildeling af spise- og underholdningstidspunkter og uden formelle dresscodes. I dag består NLC's flåde af 17 moderne skibe, der besejler op mod 300 af verdens mest attraktive destinationer, herunder Great Stirrup Cay, som er virksomhedens private ø i Bahamas, og deres feriecenter Harvest Caye i Belize. Norwegian Cruise Line leverer ikke kun fremragende service til gæsterne fra land til hav, men tilbyder også et bredt udvalg af muligheder for prisvindende underholdning og spisning samt forskellige former for indkvartering på tværs af flåden, herunder staterooms til folk, der rejser alene, mini-suiter, spa-suiter og The Haven by Norwegian®, som er virksomhedens skib-i-skibet-koncept.
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Strandvejen 125
2900 Hellerup

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from NCL, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.