Nyt fra Norwegian Cruise Line
Åbn pressemeddelelsen i din browser
                                                                   
Norwegian Cruise Line lancerer ‘EMBARK – The Series'

FÅ ET INSIDER INDBLIK I VIRKSOMHEDEN OG DENS TILBAGEVENDEN TIL KRYDSTOGTREJSER

Ensemblet bag det internationale hit-show ’The Choir of Man’ genforenes til en eksklusiv opvisning.
Første episode kan streames d. 20. november 2020 på www.ncl.com/embark


MIAMI (12. November 2020) – Norwegian Cruise Line, innovatøren inden for krydstogrejser med 53 års historie og erfaring med at bryde grænser, annoncerede i dag en ny dokumentarserie ”EMBARK – The Series”, der inviterer offentligheden til at opleve virksomheden og nyde dens længe ventede comeback fra første række.

Dokumentarserien kickstarter med en ”EMBARK NCL Spotlight Series”, hvor to episoder viser den ikoniske underholdning i Broadway- og West End-kaliber, der findes på tværs af NCL-flåden. Det første afsnit inviterer seere ind i Londons historiske West End Garrick Theatre til en særlig genforening, der samler ”The Choir of Man”-ensemblet for første gang i flere måneder. Afsnittet inkluderer opvisning af gæstefavoritter som ”Save Tonight”, ” Escape (The Piña Colada-sangen)”, ”Hello” og ”Some Nights” foruden et indblik i hvordan ensemblet kommer igennem denne historiske tid og hvordan de talentfulde performere bevarer optimismen omkring fremtiden.

Rost for sin energi, live musik og medrivende koreografi er ”The Choir of Man” en fordybende oplevelse med almindelige fyre, som optræder med alt fra sing-along-klassikere til klassisk rock. Scenen er sat på en stambar, hvor showet fremhæver vigtigheden af sammenhold og menneskelige relationer gennem en række sange, poesi og intime samtaler.

”Nu mere end nogensinde før længes vi efter sammenhold” udtaler Richard Ambrose, senior vice president of entertainment and cruise programming hos Norwegian Cruise Line. ”Underholdning forener os og lader os glemme vores bekymringer om end blot for en stund. Vi har altid været fortalere for underholdningsfællesskabet og har forpligtet os til at byde på underholdning af høj kvalitet til vores gæster. Mens teatre er lukkede og der er begrænsninger på at samles, ønsker vi at støtte vores performere, mens vi skaber relationer med vores gæster på en meningsfuld måde. Gennem dette eksklusive tilbud håber vi at fremvise menneskelig modstandsdygtighed og at indgyde håb om en bedre fremtid. I sidste ende står vi sammen i denne situation og det er derfor, vi vil holde ud”.

Udover sin tilstedeværelse på Norwegian Escape og Norwegian Encore, har ”The Choir of Man” optrådt overalt i verden på ikoniske scener i ikoniske byer inklusive Chicagos Broadway Playhouse at Water Tower Place og Washington D.C.’s John F. Kennedy Center for the Performing Arts og har netop offentliggjort at forestillingen returnerer til Sydney Opera House for tredje gang i begyndelsen af februar 2021.

Den næsten 40 minutter lange EMBARK Spotlight Series-episode er produceret og instrueret af Nic Doodson, som er en af de kreative personligheder bag ”The Choir of Man”, og kan streames via www.ncl.com/embark fra fredag d. 20. november 2020.

””The Choir of Man”-familien og jeg var ovenud begejstret, da NCL spurgte, om vi ville samles for at skabe en eksklusiv optræden af showet, som gæsterne kan nyde hjemmefra, indtil de har mulighed for at tage på krydstogt igen”, udtaler Doodson. ”Teaterverdenen har haft et særdeles hårdt år, så denne mulighed for at synge, danse og optræde sammen igen var en fantastisk følelse ikke kun for de optrædende men for alle involverede parter. Jeg håber at den positive og opløftende energi skinner igennem i denne episode og inspirerer dem der ser med til at glæde sig til bedre tider. Teamet og jeg sætter pris på denne mulighed for at samles igen på og uden for scenen og nu mere end nogensinde før glæder vi os til igen at underholde gæster i vores bar på land, til søs eller hvor end folk holder af at samles med dem, der står dem nær”.

Flere detaljer om ”EMBARK – The Series” følger i de kommende uger.

For mere information om virksomhedens flåde af 17 skibe og verdensomspændende rejseplaner, eller for at booke et krydstogt besøg www.ncl.com.
NYHEDER
Find de seneste historier og billeder fra Norwegian Cruise Line og andre Atlantic Link kunder HER.
DOWNLOAD
Download teksten som et word-dokument HER.
Download mere pressemateriale HER.
Om Norwegian Cruise Line
Som innovatør i branchen for globale krydstogter har Norwegian Cruise Line i mere end 53 år nedbrudt grænserne for traditionelle krydstogter. Rederiet har især revolutioneret branchen ved at tilbyde gæsterne mulighed for fleksibilitet til selv at sammensætte den ideelle ferie med deres egen foretrukne tidsplan uden tildeling af spise- og underholdningstidspunkter og uden formelle dresscodes. I dag består NLC's flåde af 17 moderne skibe, der besejler op mod 300 af verdens mest attraktive destinationer, herunder Great Stirrup Cay, som er virksomhedens private ø i Bahamas, og deres feriecenter Harvest Caye i Belize. Norwegian Cruise Line leverer ikke kun fremragende service til gæsterne fra land til hav, men tilbyder også et bredt udvalg af muligheder for prisvindende underholdning og spisning samt forskellige former for indkvartering på tværs af flåden, herunder staterooms til folk, der rejser alene, mini-suiter, spa-suiter og The Haven by Norwegian®, som er virksomhedens skib-i-skibet-koncept.
Om The Choir of Man
“The Choir of Man” er et hit af den internationale musik- og teaterscene fra den kreative duo Nic Doodson og Andrew Kay – teamet bag “Gobsmacked!,” “The Magnets” og “Soweto Gospel Choir.” Showet havde verdenspræmiere i 2017 til Edinburgh Festival Fringe og består af 80 minutters inderlig underholdning, der kombinerer energiske dans, live musik og medrivende koreografi med ni almindelige fyres fantastiske talent i en optræden af alt fra sing-along-klassikere til klassisk rock. Produktionen har været verden rundt og optrådt på ikoniske scener i ikoniske byer inklusive Chicagos Broadway Playhouse at Water Tower Place, San Diego’s Balboa Theatre og Washington D.C.’s prestigefulde John F. Kennedy Center for the Performing Arts. I februar 2021 vil ”The Choir of Man” optræde for tredje gang i Sydney Opera House frem til d. 4. april 2021, hvor salget er startet.
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Strandvejen 125
2900 Hellerup

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from NCL, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.