Besøg Skåne
Åbn pressemeddelelsen i din browser
                                                                   
Udforsk kulturen i Malmø, Lund og Helsingborg

Efterårsferien står for døren og i Malmø, Lund og i Helsingborg bugner det af kulturelle oplevelser for både børn og voksne. Her venter udstillinger, læring og leg, historie og meget andet.

Malmø får et nyt kulturhus for børn
På lørdag d. 10. oktober åbner Funnys Äventyr i Mobilia-indkøbscentret i det centrale Malmø. Kulturhuset bliver et sted fuld af eventyr og hvor leg, læsning og læring er i fokus. I huset finder du Funny og hendes venner Mumitroldene, Pedersen & Findus, Alfons Åberg og mange andre. Hver dag er der spændende og sjove teaterforestillinger og i eventyrkarrusellen kan man deltage i en interaktiv rejse og lytte til eventyrene om Alice i Eventyrland, den lille havfrue og Aladdin. I Funnys magiske havecafé kan man nyde fantastiske kager og lækre retter for både børn og voksne. Maden er lavet fra bunden af økologiske råvarer og med lokale ingredienser i fokus. Billetter kan bookes her.
Hele verden som legeplads
I Malmø er omkring 20 tematiserede legepladser skabt til at vække børns fantasi og stimulere deres nysgerrighed ved at præsentere dem for spændende, udfordrende og nye aktiviteter. Blandt de mange temalegepladser kan man fx besøge junglelegepladsen, musiklegepladsen, rumlegepladsen, eventyrlegepladsen, skovlegepladsen og teaterlegepladsen. Her kan børn lege astronauter for en dag, svinge sig som Tarzan eller eksperimentere med lyd og bevægelse.
Kulturen i Lund
Kulturen i Lund er et stort open air museum bestående af to karréer af historiske bygninger og haver. Her er op til tyve forskellige udstillinger, som fremhæver alt fra kunst, design, kultur og historie. Legepladsen indeholder et mindre vandsystem med en gammeldags manuel pumpe, som kan holde børn underholdt i timevis og der er midlertidige udstillinger specifikt målrettet til børn. Der er både restaurant og café og haven er velegnet til picnic.
Dunkers Kulturhus i Helsingborg
Historisk såvel som moderne kunst samt forskellige former for performance-kunst, diskussioner og debatter om alverdens emner kan alt sammen opleves i Dunkers Kulturhus. Kulturhuset rummer også en koncertsal og et teater og fungerer samtidig som samlingssted for de lokale, som nyder en kop kaffe eller god frokost med udsigt over Øresund. I løbet af efteråret kan udstillingen ”FROM DAWN TO DUSK – NORDIC ART AT THE TURN OF THE 20TH CENTURY” opleves med bl.a. Eugène Jansson, Carl Fredrik Hill, Anna Ancher, Carl Larsson, Bruno Liljefors, Hanna Pauli og Anders Zorn.
Hvis du er interesseret i at komme på individuel pressetur til Sydsverige, herunder Skåne, Småland, Halland Blekinge og Øland, har brug for mere presseinformation eller andet, hører vi meget gerne fra dig.
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Kompagnistræde 34, 4. sal
1208 København K

M: +45 2967 8903
E: lh@atlanticlink.net
www.atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from Southern Sweden, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.