Atlantic Link: Ny kunde
Åbn pressemeddelelsen i din browser
                                                                   
Sveriges idylliske og kulturrige syd-regionssammenslutning vælger Atlantic Link som PR-partner i Danmark

Det er med stor glæde og ære, at Atlantic Link i dag byder velkommen til den seneste tilføjelse i virksomhedens portefølje: Tourism in Skåne.

Siden 2001 har Atlantic Link med stor succes repræsenteret en bred vifte af internationale turismeprodukter- og destinationer i Skandinavien og Finland. Senest er forretningen udvidet til også at gælde den anden vej rundt, hvor forretningskonceptet er vendt 180°, således at danske såvel som skandinaviske destinationer nu også er en del af porteføljen. I dag kan vi derfor med stolthed præsentere Tourism in Skåne som ny kunde inden for PR på det danske marked.

Udover den skånske region er de sydsvenske regioner Småland, Halland og Blekinge ligeledes omfattet af det nye samarbejde og Karin Gert Nielsen er ikke i tvivl om potentialet i vores svenske nabo:

Vi glæder os meget til at positionere Skåne, Småland, Halland og Blekinge som foretrukken destination for danske rejsende. I Sydsverige findes nogle af de smukkeste naturområder, den lækreste mad med fokus på lokale råvarer og kulturelle højborge, hvoraf de mange slotte og herregårde er danske og dermed understreger den unikke forbindelse mellem de to skandinaviske lande”, udtaler Karin Gert Nielsen, direktør og grundlægger i Atlantic Link.

Hos Tourism in Skåne ser man også frem til det nye samarbejde:

Vi glæder os til i samarbejde med Atlantic Link at gøre danskerne opmærksomme på de mange oplevelser, der venter dem på den anden side af broen. Det primære fokus for Atlantic Link bliver at øge kendskabsgraden til regionen og med den nemme og relativt hurtige adgang fra hele Danmark glæder vi os til at vise de mange gode oplevelser Sydsverige har at byde på”, afslutter Sara Brynskog, Director BI & Communication hos Tourism in Skåne.

Angående forespørgsler vedrørende pressemateriale, interviews, presseture og andet bedes du rette henvendelse direkte til Atlantic Link.

NYHEDER
Find de seneste historier og billeder fra Tourism in Skåne og andre Atlantic Link-kunder HER.
DOWNLOAD
Download teksten som et word-dokument HER.
Download billeder via Tourism in Skånes imagebank HER.
KONTAKT

Karin Gert Nielsen
CEO & Managing Director

Atlantic Link
Kompagnistræde 34, 4. sal
1208 København K

M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Kompagnistræde 34, 4. sal
1208 København K

M: +45 2967 8903
E: lh@atlanticlink.net
www.atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from NCL, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.